mandag 15. mai 2017

Norske design stoler

Norske design stoler

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebordsstoler fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs.


Norske design stoler

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det er stor interesse for norsk møbeldesign, både her hjemme og internasjonalt. Og interessen for de gamle klassikerne har økt veldig de siste årene, sier kurator og forfatter Mats Linder.


Norske designere er i vinden om dagen! Stolen ble opprinnelig designet for det Danske biotek firmaet Novo Nordisk, der den skulle benyttes i kantinen. Velkommen til et pusterom med kun god norsk design. Vi byr på solide materialer i tre, ull, støpejern og keramikk, kortreiste produkter og håndtverk som er ment for å vare.


Vi har pyntet til jul og i taket vårt henger munnblåste glassornamenter, laget i Oslo for Pur Norsk. Denne høsten vil de beste norske stolene presenteres i en utstilling i Oslo, Wien, Berlin og Stockholm. Her får du hele skalaen – fra praktiske stablestoler til luksuriøse. Vi har plukket ut femten stilige stoler til deg som er på jakt etter noe nytt til spisestuen! Hun mener at norske designere har og er gode på sittemøbler.


Samtidig er vi flinke med teknologi og design , sier Mebust. Norsk møbelindustri er gode på ergonomiske møbler, møblene skal være gode å sitte i. Prosjektet skal gjennom fokus på design øke norske møbelbedrifters konkurransekraft internasjonalt. Flere og flere går til innkjøp av norsk design møbler, og særlig norske designstoler av høy kvalitet, når de skal innrede boligen og pynte litt ekstra.


Norske design stoler

Den siste tiden har også norsk design klær blitt mer og mer populært, siden plaggene både er moteriktige og funksjonelle. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med. Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne.


Møblene vi viser her er produkter som finnes på det norske markedet. Det er lansert mange lovende norske designnyhete i det siste, sier Egil Sundet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg