onsdag 17. mai 2017

Plater bad vegg

Plater bad vegg

MDF- panel er plater som du enkelt kan montere på vegg og i tak. Er du lei slette vegger av gips? Veggpanel kan du enkelt montere rett på stenderverk, og du kan også male over med hvilken farge du selv måtte ønske. Med riktig veggpanel får du en struktur som skaper et klassisk utseende på rommet. Panelene kommer i hele plater og klikkes sammen, slik at de blir helt tett Når panelene er skrudd på plass, er veggen ferdig.


Plater bad vegg

Baderomspanel kan du også fint bruke andre steder enn på ditt bad. Bruk panelet for eksempel i garasjen, gangen eller andre steder du ønsker flisuttrykk på veggen din. I tillegg til panelet og platene, har vi også alt du trenger av tilbehør som lim, silikon, lister, skruer og mer. Markedet tilbyr tapeter, maling og plater for våtrom, det er fliser i alle utførelser.


Espen Fuglesang, fagansvarlig i NITO Takst har sin favoritt. Alle alternativene er bra, så lenge arbeidet med oppføringen er utført riktig. Men vi i NITO elsker å taksere bad når det har vinylbelegg både på gulv og vegger , sier Fuglesang. Platene med tapet er i spon.


Plater bad vegg

Dette er stabile og gode ”døde” underlag for fliser. Hvis veggen er jevn nok, kan du legge flisene rett på. Hvis ikke, kan du enten pusse veggen med mørtel, eller sparkle opp veggen med en sementbasert håndsparkel. Vi ønsket et moderne, funksjonelt og estetisk bad med høy kvalitet, og er glad i enkel og ren funksjonalisme som designuttrykk, sier Cecilie, som var lei av de tradisjonelle kjedelige flisene og ønsket seg et mer moderne uttrykk. Valget falt på Fibos våtromspanel, som gjorde det mulig for familien å finne akkurat det de var ute etter.


Du trenger verken å pusse, sparkle eller male. Du får en ferdig vegg med én gang, uten synlige spikerhull eller skjøter, forteller Torunn Mangseth, som er markedsansvarlig hos produsenten av Deco Panel. Nytt rom på en kveld med veggplater – Veggplatene er meter høye, og er altså tilpasset standard takhøyde. Gipsplater og MDF- plater er dødt materiale - flott for fliser. Tegn en skisse over hvor spikerslagene er montert, slik at du senere vet hvor du kan bore og henge tungt inventar.


Plater bad vegg

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp byggevarer på nett eller i butikk. Hos MAXBO finner du OSB- plater med høy styrke i fiberretningen. Vi kler vegger med hele plater under for eksemepl gips, vi legger platene under parketten, og vi lager møbler av kryssfiner. KRYSSFINER UTENDØRS Utendørs bruker vi ofte kryssfiner når vi skal lage et nytt tak, der undertaket skal være bærende og beskyttet av et takbelegg.


OSB- plater egner seg best som undergulv for tykke gulv-belegg som parkett og tregulv, laminat, tepper, kork o. Huntonits fiberplater tåler fukt og kan med fordel benyttes på vaskerom, bad utenfor våtsone og kjøkken, under forutsetning at det er normal takhøyde og god ventilasjon. Dersom du har et lite bad kan det lønne seg å satse på et minimalistisk design med lyse naturmaterialer. Mange forbinder betongtrenden med det mørke og røffe, men Tarkett har faktisk flere lyse betongdesign, blant annet Raw Concrete Grey for gulv og vegg. Mange drømmer om et lyst og fresht bad , men er bekymret for misfarging. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater.


Sponplater produseres ved at sagspon blandes med lim og deretter presses til plater. For forbruker og proff. Det fine sponet gir platen en flate som egner seg til for eksempel maling.


Bruksområdene er mange og i vårt brede sortiment finner du sponplater i ulike tykkelser og kantutførelser for akkurat ditt prosjekt. Ekstra spikerslag trengs der vegghengt toalett, servantskap og andre tunge ting skal opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg