mandag 22. mai 2017

Drikkeglass kremmerhuset

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna.


Kombiner tekstil, puter.

Dekorer bordet eller kjøkkenet. Når gjestene hos God Morgen Norge blir intervjuet, har vi stylet sofaområdet opp med produkter fra Kremmerhuset. Alt fra pynteputer, lyslykt, drikkeglass , potter og planter finner du i våre butikker nå.


Drikkeglass med hank. Meld deg inn i vår kundeklubb og få gode tilbud. Er desverre ikke så sommerlig ute i dag. Men det er jo lov å drømme seg bort, eller skape litt sommerstemning inne.


Hans feiring i kveld.

Desember står på trappene, og den søte juletiden er snart over oss. Nyt julen sammen med familie og venner. Enten du vil pynte med det tradisjonelle røde, lys og luksuriøs pynt, eller om du vil ha en strammere look, så har vi det hos Kremmerhuset.


FØR KR 12- To gamle drikkeglass. Gammel karaffel med original propp fra litteraten. Glassflaske~sett fra E-funn. Perfekt til hageselskapet, grillfesten og på 17. Voksduk 1x 2cm.


Slukk tørsten i sommer! Med nye tallerkner, glass, kopper, boller og skåler kan du dekke et bord som er innbydende og appetittvekkende. Noe for alle anledninger.


Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Nyt fine sommerdager med piknik på gresset, eller ved strandkanten. Vi ønsker at du alltid skal være fornøyd når du handler hos Kremmerhuset.


Vi er aktive både i sosiale medier og på bloggen.

Her deler vi lekre nyheter, gode tilbud og andre interiørtips. Lyst til å motta nyhetsbrev fra oss? Vareutvalget varierer fra butikk til butikk. Våre drikkeglass med hank passer perfekt til å drikke en forfriskende drikk som rosa limonade, forteller Linda. Her finner du store flagg som kan brukes i tog og som hagepynt, eller små pynteflagg, som kan brukes til både kake og bordpynt.


Hvis du trenger servietter har kremmerhuset søte varianter, som passer godt til fest. Kremmerhuset på Ski har mange elementer som setter stemningen for en piknik i stua. Du kan også kjøpe sugerør med røde striper, og spennende drikkeglass. Om solen titter frem og temperaturen blir bra, hva er vel koseligere enn å ta familien med på en piknik ute i det fri. Server noen du er glad i en forfriskning:-) Lurt å ha til å servere med i hagen også.


Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad. Stort utvalg på nett og i butikk. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Store Rabatter her De Beste Priser Nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg