tirsdag 16. mai 2017

Tapeter 2017

Variert utvalg av tapeter for alle rom og smaker. Finn dine favoritter på Ellos! Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Tapet i naturmaterialer.


Den tydelige interiørtrenden som har vært gjeldene en stund allerede, og som handler om å ta naturen inn i stuen, gjelder fortsatt.

Spesialforretning for tapet og tekstil. Norges største nettbutikk. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.


Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene våre produseres i Europa. De fleste tapetene i våre butikker er non-woven- tapeter som er enkle å sette opp. Dessuten har vi tapetlim og de verktøyene du trenger for å lykkes med tapetseringen!


Mer miljøvennlig gulvtrend 22.

Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side.


Med inspiration från vårt svenska arv skapar vi tapeter för alla hem! Og naturligvis i den absolut højeste tapet kvalitet på markedet. Vi har også en række dygtige mønsterdesignere ansat, som tegner og håndmaler tapet mønstre til vores helt egne unikke tapeter , som kun kan købes hos os. Innefarger Hvite farger.


Høsten er tid for nyheter, og nye tapeter kommer på rekke og rad. Her er et utdrag av Storeys sine nye kolleksjoner. Nå kan du tapetsere deg frem til denne følelsen, og ha den hele året. Ved å tapetsere en vegg, vekker du den gode og avslappende stemningen fra naturen. Dette soverommet har fått tapet på alle veggene, fra kolleksjonen Factory fra Borge.


Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Kjøp vår moderne samling av lerretskunst og fototapeter.


Skap dit eget Lerretsbilde online.

Velg blant hundrevis av motiv. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Då är kanske denna tapet med kakelmönster och extra tålig yta i olika blå nyanser från kollektionen Aqua något för dig?


Fler tapeter i blått hittar du här. Raskt, enkelt og billig. Sett et personlig preg på stua, soverommet og gangen med tapet fra Byggmax. Du kan velge mellom klassiske og tradisjonelle design, eller noe mer moderne og trendy. Alle klarer å tapetsere Trenger veggene i stua en ny oppfriskning?


Det å tapetsere er ofte en enklere og raskere løsning enn å male. Dermed fikk vi nytt fokus på lekre stoffer, tapeter og gardiner i kjærlighetens valør. At rødt virker opphissende, selv på dyr, gjør at vi må bruke den bevisst. Alle kan vel tåle litt piff i et allrom og en fresh fondvegg på.


Julpyssel med tapet. Tillsammans med fotografen och stylisten Malin Mörner har vi på Boråstapeter tagit fram en serie av härligt julpyssel. Till tredje advent har Malin gjort ljuvliga smällkarameller av tapet som du kan dekorera juldukningen med. Låt dig inspireras av våra varumärkens senaste tapeter ! Det er en anvendbar farge som virkelig passer inn i alle livs- og innredningstiler.


DENIM DRIFT fargekode S0. Vi har bedt et knippe av dem velge sin favoritt blant høstens tapetnyheter. Det vekker også ulike følelser hos mennesker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg