mandag 15. mai 2017

Dekorklosser dør

Dekorklosser dør

Pynt opp belistningen med dekorklosser. Vi har klosser til både dør , vindu og tak tilpasset forskjellige stilarter. Det gjør også listejobben enklere når du bruker hjørneklosser, da du slipper gjæring. Klossene er tilpasset vår serie av listverk.


Dekorklosser dør

Her finner du flere ulike utførelser og hjørneklosser for innerhjørne. Selvsagt av god kvalitet og til gode priser. Velkommen til Byggmax!


MAXBO tilbyr en rekke forskjellige dekorklosser som er tilpasset listene på markedet. Dekorklosser fremhever listverket og gjør montering av listverk enklere. Vi produserer lokalt i Lyngdal, med en moderne datastyrt fresemaskin. Vår produksjon har en sosial profil ved at vi sysselsetter mennesker i arbeidsmarkedstiltak.


Dekorklosser dør

Lister forsterker inntrykket Våre lister Vi oppdaterer vår web side og ber dere derfor laste ned vår listverksbrosjyre under nedlastinger. For hulkillister er den tilpasset inntil 70mm bredde. Dette er klossen som benyttes i innvendige hjørner for taklisten ved belistning av tak.


Bredt utvalg dekorklosser til både inne og ute. Dør - og vinduslister. Listene danner en dekorativ omramming til dører og vinduer.


Velg mellom våre mange stilarter, bredder, tykkelser og profiler - og velg mellom malt, ubehandlet eller lakkert utgave. Er du usikker på hva du skal velge mellom, er du selvsagt velkommen til å ta med en prøvebit hjem. ByggDekor AS HOME IMPROVEMENT LISTVERK Med vårt enorme utvalg av listverk, kan vi tilby flotte løsninger til ethvert prosjekt, både til det eksklusive og til det. I dette eksemplet bruker vi mm listverk og dekorklosser som er mm brede. Utendørs dør - og vindusbelistningen var preget av kraftige overstykker, bygd sammen av flere forskjellige lister og med utskårne knekter på sidene.


Innendørs ble brede lister med rik profilering benyttet til alle bruksområder. Den lange perioden med sveitserstil, fikk andre korte stilhistoriske innslag, bla. Pynteklosser, dekorklosser eller vindusknekter. De har mange forskjellige navn. Vi sager klossen en for en.


Materialet som vi bruker er ubehandlet gran. Skal du montere panel på en eksisterende vegg, eller dørkarmen ikke har samme dybde som veggen må du lage en utforing rundt dørkarmen. Montering av utforinger med fjær. Nye vinduer blir ofte bestillt med ferdige spor der utforingen passer.


Dørvrideren er modell Sandrigo. DEKORKLOSSER TIL DITT HJEM. Utvendige pynteklosser – Innvendige dør og vindusklosser.


Dekorklosser dør

Toppen Trearbeid lager klosser, knekter, det meste innen dekor til hus og hytte. Står angitt i teksten ved produktet. Ett komplett sett som passer de fleste dørtykkelser og er uavhengig av låskassens sentrering i døra. I vår nettbutikk kan du kjøpe rekkverk i sveitserstil, dekorklosser til listverk, vindusknekter til omramminger, søyleknekter,. Det spesielle med pynteklosser i Nordic-line serien er at man kan lage en gjennomført stil på huset utvendig og finne stilen igjen i dekorklosser for innvendig.


Karmlister rammer inn dører og vinduer. Stilen på rommet endrer seg betraktelig ut fra om du velger glatte eller profilerte karmlister. Når du velger karmlist bør du også beslutte hvordan du skal montere den.


Velg mellom å montere dekorklosser i hjørnene, gjæring eller å kappe endene rett av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg