fredag 26. mai 2017

K16 arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Arkitekter AS (bilder) Kort om oss Arkitektbedriftene i Norge er bransje- og arbeidsgiverorganisasjonen for kontorer med praktiserende arkitekter , landskaps- og interiørarkitekter i Norge. Arkitektkontoret KAS driver i bransjen Arkitekter.


Spir arkitekter vant stort oppdrag: Skal bygge om skole til leiligheter. Rådmannen har tydeligvis tatt arkitektens beskrivelse for pålydende, klippet den ut,.

DARK Arkitekter - arkitektkontor i Oslo, Drammen og Stavanger - moderne og kreativ arkitektur innen urbanisme, bolig, næringsbygg, offentlig. Vi har flere arbeidsområder som f. Restaurering og historiske bygg. Hos oss jobber landets beste interiørarkitekter, designere og planleggere.


Vi gir rå utvikler konsepter og gjennomfører små og store prosjekter. Trenger du kontorplass? Foretaket har registrerte ansatte.


Vi kan tilby muligheter for parkering, printfasiliteter, møterom, lunsjordning og hyggelig kontorfellesskap.

Spre gjerne budskapet og ta kontakt hvis du er interessert. STark rød-knudsen arkitekter Vår side er under utvikling. Kontakt oss for spørsmål.


AD Arkitekter leverer komplette løsninger ned til minste detalj etter kundens ønske. Arkitekt Fossland AS driver i dag både som arkitekter og interiørarkitekter. Større boligprosjekter, eneboliger og hytter. Flere av oppdragene er nasjonale. Vi driver med prosjekterings- og planleggingsoppdrag for både private og offentlige oppdragsgivere med hovedtyngde i Drammensregionen og nærliggende områder.


Jan Øyvind Berntzen og Bjørn Pettersen. Bygget har totalt seks etasjer med romslige parkeringsarealer på bakkeplan og i kjeller. Prosjekter: Breidablikveien 122. Hans Thiis Møllers gate 11. Sivert Dahlens veg 10.


Han har arbeidet tre somre som praktikant hos Ola Roald Arkitekter og K16. Gjennom sitt arkitekturstudie har han spesialisert seg innen komplekse bygg, transformasjon og bolig. Om Solli Arkitekter AS.


Arkitektfaglig prosjektering Alle prosjekter er unike og utfordrende.

I utviklingen av nye hus tar vi hensyn til lokal byggeskikk og. I alle oppdrag ligger fokuset på kundens behov og visjon. Angitte verdier for anbefalt maksbelastning er veiledende og kan ikke garanteres.


Ylva Lindstedt, Jonas Nyberg och. Det var den første fabrikk i landet som fremstilte. I de senere år har Steinsvik engasjert seg i utviklingen av passivhus for norske forhold. STÜBERT HANSEN ARKITEKTER som før hed CH ARKITEKTER med tegnestue i Nivå har nu flyttet tegnestuen til Ålsgårde ved Helsingør.


Tegnestuen ledes af arkitekt Claus Stübert Hansen, som personligt vil varetage jeres interesser tæt, i hele byggeforløbet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg