onsdag 13. mars 2019

Vekkelampe test

Den britiske avisen The Guardian har foretatt en grundig test for å finne frem til de beste lysterapilampene på markedet. TEST : Hva kan du om søvn? Vekkelampen skal sørge for gradvis sterkere lys om morgenen, slik at du til slutt våkner av det. Du kan også få tilhørende fulgekvitter eller rett og slett lyd fra radioen. Testpersonene har ulike søvnvaner, men ingen av dem kan beskyldes for å være morgenfugler.


Philips Wake-up Light er inspirert av naturens soloppgang og bruker en unik kombinasjon av lys og lyd for å vekke deg på en mer naturlig måte. Mitt første møte med Aura ble litt overraskende. På bilder ser det veldig ut som om dette er en mer tradisjonell vekkelampe , med skjerm foran lyskilden. I stedet trakk jeg et digert hvitt periskop ut av esken, og noen form for lampeskjerming var ikke noe sted å finne.


Dingsen er innhul og hvit fra topp til tå. Under den lange nordiske vinteren er det mørkt når vi våkner og mørkt når vi kommer hjem. Det kan føles unaturlig å våkne til en ringende vekkerklokke i. Endelig har det kommet en lysterapilampe som er tynn og fin og se på. Sollyslampen fra Sunrise System. Dagslyslampene fungerer som erstatning for naturlig sollys og motvirker den.


Så har vi samlet og gennemgået en række lysterapilampe test og omtaler fra bl. Større overflade giver et mere behageligt lys. Fire snoozere testet Wake up-light. Har lett etter dette selv, men ikke sett noen ennå. Like greit å kjøpe DAB med en gang.


Ved hjelp fra WakeUp light og energilampe kan de mørke månedene reddes. Jeg sier nattmenneske. Sånn har det vært siden jeg var tolv år. Legg inn tidspunktet du skal stå opp om morgenen, og tilrettelegg for din egen vekkelampe i TRÅDFRI appen. Se hvordan du gjør det her.


Vekke-lampen ble testet av Din side. Resultatet av testen var variabelt. Den fungerte for noen, og for andre ikke. En fra testen hadde faktisk fått livet sitt endret.


Han hadde fått mer overskud følte seg mer opplagt og hadde begynt å trene. Investere i en sånn der vekkelampe med lys. Trene (noen på jobben anbefaler yoga). Spise lunsj ute på en benk. Gjør spontane ting som ring-på-spring, selv om det ikke akkurat er så gøy når de fleste i nabolaget mitt bor i blokker.


Sjekk priser på lysterapi best i test. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp lysterapi best i test billig i nettbutikkene. Hos Lekmer finnes trygge og populære leker. For deg som liker å fylle verktøykassen og fikse ting selv!


Her finnes problemløsere i form av håndverktøy, el-verktøy og maskiner, samt. Free delivery and returns on eligible orders.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg