torsdag 28. mars 2019

Tørkesnor inne

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Stabil aluminiumsprofil med m tørkesnor. Maks belastning kg. Jeg har nettopp prøvd dette, og fikk et bra utvalg av treff.


Biltema har for eksempel en modell med parallelle snorer. Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat.

Hele stativet er 57cm bredt og finnes i. Det er tross alt ingen grunn til at tørkestativet skal stå fremme når du ikke bruker det. Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk. Mange av stativene kan brukes både inne og ute i sola.


Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne bruke våre tjenester og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en bedre tjeneste for deg. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort.


Tørkestativ for montering på veggen.

Kjøpte denne pga av kvalitet og sikkerhet. Laget av god materiale og solide bein. Holder tøy på plass og er ikke. Hvis du ikke har hage, eller hvis det regner for mye den dagen du vasker klær, er det mange smarte tørkestativ til innendørs bruk. Gulvstativ Du kan alltids velge de klassiske tørkestativene, enten med eller uten vinger, men hvis du har liten plass, er det andre muligheter.


Sammenleggbare tørkestativ og tørkesnor som henges på balkongen. Praktisk klessnor du kan henge klesvasken på. Snoren er totalt meter lang. Monteres i tak eller på vegg.


Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Det jeg pleier å gjøre er å henge opp bukse og jakke på en tørkesnor inne i teltet. Dersom det er trangt med plass pleier jeg å pakke lue og hansker inn i litt avispapir og legge det ned i soveposen. Dette har fungert overraskende bra synes jeg. Ullundertøy legger jeg oppå soveposen evt.


Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor. Mål sammenslått: x cm. Dette tørkestativet fra Gimi passer til deg som mangler vaskerom eller et annet dedikert sted til vasken.


Viss du må tørke inne må du iallfall ha god ventilasjon, evt.

Det er vel framleis råd å få kjøpt ein tørketrommel som spyr den varme lufta ut i friluft, men eg trur det er langt mellom desse. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg