torsdag 14. mars 2019

Tina stuestøl

Telefonnummer mangler, data er hentet fra offentlige registre. Er dette er din bedrift? Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Så inspirerende er den at den endte opp som vinneren av uteromsdelen av årets Inspirasjonspris! Prisen deles ut av Bergene Holm, og er stemt frem av en fagjurie og dere som leser Moseplassen.


Se alle finalistene her, (sponset post). Uterommet har i dette prosjektet gitt fasaden og eiendommen et skikkelig løft som bør være til inspirasjon for mange som renoverer hus. Hun er en matbevisst, utålmodig og matglad dame som startet opp sin egen REKO ring #128525; Jeg ventet i ett år på at det skulle komme en REKO-ring til vår kant av byen, men det skjedde aldri.


Tilbring hver julemorgen i sengen, med deilig sengetøy i flanell og en varm kopp kaffe! Disse viktige tipsene må du følge hvis du vil ha et bekymringsløst bassengliv. Her kommer mine favoritter og anbefalinger!


Også til jul er kjøkken og spisestue ofte samlingspunkter for venner og familie. Kakebakst, fyr i peisen og masse flott julepynt – la deg inspirere! Vår personvernvilkår. Min stil vil jeg kalle moderne skandinavisk, og med impulser fra andre stiler jeg liker og ser kan passe inn. Stilen er litt leken vil jeg si, med rosa sofa med et utradisjonelt oppsett, og en fondvegg i beiset kryssfiner med et lysende elghode som et tydelig blikkfang.


VI TAKKER Bergene Holm AS takker alle våre samarbeidspartnere i forbindelse med denne publikasjonen. Grunnen til det er at jeg har lyst til å brekke opp alt det lyse og hvite. Det i kombinasjon med grønne planter synes jeg er utrolig fint, forkarer hun. Juryen var enstemmige i sine tilbakemeldinger om at dette uteromsprosjektet har et svært gjennomført, moderne og ryddig design. Du kan se masse flotte bilder av uterommet til Tina på hennes instagramkonto.


Tina Stuestøl bak Instagramprofilen Interiorwife viser frem hagen sin på Botrend. Vinn i vår julekalender Dette skjuler seg bak lukene Bli med i vår julekalender og du har sjansen til å vinne flotte premier hver dag i desember, fram. Vi synes Tina er så flink til å bruke naturen i interiøret sitt, og ikke minst er hun utrolig gjennomført.


Vi har lyst til å flytte inn! De flotte bildene fra Hanne får oss til å lengte til landet. PåskefrokostEndelig er påsken her. En høytid hvor vi samler venner og famile rundt frokostbordet.


Egg har i alle år vært et viktig innslag under påskefrokosten. Ofte er det et hull i bunnen av potten, som er til for å slippe ut vannet som samler seg. Familien tok stort grep, og transformerte hele hagen med tredekke, vegger og overbygg.


Les mer og se før og etterbilder av prosjektet på Bergene Holms byggeblogg. De neste ukene kan du følge prosessen deres med å pusse opp bassenget. Vurderer du å skaffe deg basseng? Link til original artikkel finner du her.


Har du spørsmål om produkt eller har behov for å komme i kontakt med en rørlegger? En av de stora inredningstrenderna just nu är mer färg. Selskapet står i dag bak INSPIRASJONSPRISEN.


Dette er totalt priser som deles ut for å heve kunnskap om trevirke og hedre de mange spennende prosjektene der tre står i fokus. Tusen takk til alle som lastet opp sine julebilder i BoligPluss-utfordringen! Her kan du bla deg gjennom bildene som garantert gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg