torsdag 21. mars 2019

Tyrilin interiørbeis stølsbrun

På utkikk etter Interiørbeis? Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning.

KALKHVIT NEVER ANTIKKGRÅ SKUMRING VARDE SKIGARD MORGENLØD STEMNING HØST BARK STØLSBRUN 21. Vår produktserie dekker alt fra utendørs behandling av vegg og terrasse til innendørs interiørbeis og voks. Beisen gir en helt spesiell lød og glans som gir bygningen et eksklusivt særpreg. Veggene er beiset med Interiørbeis i fargen Stølsbrun , og taket har fått en lysere tone med hvit Interiørbeis , sammen skaper dette en lett og lun stil. Her kommer det mere hytte inspirasjon.


Det dreier seg om interiørbeis og gulvolje, og hva det kan gjøre med ubehandlede vegger og gulv. Dette gjelder selfølgelig i huset ditt også, eller på bordet;) Det eneste som er veldig viktig å huske på med beis, er at underlaget påvirker fargen 1. Skap din helt egen stil med akkurat de fargene du trives best med!

Nytt, lyst panel har et flott spill med kvister og årringer. Til ubehandlet treverk av furu og gran. Det er også en trend med mørkere lister rundt vinduene, sier Therese Kristiansen hos Boligpartner Fritid. Hei:) Vi skal til å sette opp ei laftehytte.


Lurer da litt på fargevalg. Har lyst på ei lun hytte. På veggen lurer jeg på å velge tyrilin interiørbeis i fargen stølsbrun eller kongle, (vil absolutt ikke ha gylne vegger) vinduer og listverk rundt vinduene skal være klassisk hvite.


Tenker å ha litt småmøbler og. En dyp rødaktig brun tone. Matchende fargekombinasjon. Selv om hytten er ny, trenger den ikke være uten hyttepreg. Anbefales ikke på harde treslag.


Kan også benyttes på ubehandlede vegger, tak og møbler. Voksen vil beskytte overflaten, forenkle rengjøring samt gi lyse tresorter som eik, ask, lønn, furu og gran en gylden, silkematt overflate. På dette kjøkkenet har vi brukt en lekker beisfarge Stølsbrun som skaper en lun stemning i rommet.


Kombiner gjerne med en lys farge på kjøkkenfrontene som fremhever panelet. Vi har brukt Lady Pure Natur Interiørbeis.

I den forbindelse ønsket man et oppdatert og inspirerende fargekart. Interiørbeis stue : Vegger og takåser på stue er beiset med ett strøk Jotun Interiørbeis (Jotun Pure Nature Interiørbeis ). Jeg legger på ett fyldig strøk med beis i hele bordets lengde før stryker ut med tørr pensel så det blir jevnt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg