fredag 1. mars 2019

Plissegardiner skråvindu

Billigste på det norske markedet. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Plissegardiner er fantastisk allsidige.


Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Vi tilbyr plissegardiner til markedets beste priser.

Plafond plissegardiner. Den elegante plisségardinen dekorerer diskret vinduet med sine myke linjer, og skjermer samtidig for sol og innsyn. Trukket opp fyller den minimalt av vinduet, og gir fritt utsyn.


Plissé med aluminium på baksiden reflekterer solens varmestråler. Plissè kan tilpasses alle typer vinduer og passer blant annet godt i skråvindu. Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter.


Jeg synes det er positivt at du prøver å løse dette problemet. For det er et problem at man ikke uten videre kan få persienner til slike vinduer.

Vi savner det også hos oss, og har foreløpig ikke gått for plissegardiner , som er den eneste løsningen jeg har hørt om. Vakre og praktiske plissegardiner Hos JYSK har vi et stort utvalg av vanlige og up and down plissegardiner. Jeg ser for meg et annet problem med forslaget ditt. Solskjerming for skråvindu , takvindu og spesialvinduer!


Skråvindu , takvindu og spesialvinduer kan være en utfordring når du trenger solskjerming. Vi har gode solskjermingsløsninger til skråvindu , takvindu og andre spesialdesignet vindusløsninger. Til skråvinduer og takvinduer er ofte plissègardiner det beste alternativet. Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt. Les mer om plisségardiner fra Kid Interiør.


Velg etter funksjon og behov. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.

Fordeler ved å velge plissegardiner. Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet. Kan leveres med skrå topp- og bunnlist.


Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder). Plisségardiner er ikke bare estetisk, det er også en av de mest fleksible løsningene for solskjerming som finnes i dag.

Lamellgardiner som innvendig solskjerming til skråvindu. Ved skråvindu monteres lamellene på solskjemingen på den loddrette karmen, slik at man enkelt kan åpne og lukke solskjermingen. God dekorasjon kunne føler den beboere og en lykkeligere person. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn.


Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. De passer perfekt for store vinduer og er lette å betjene.


Vi leverer en rekke skråvinduer tilpasset dine behov. Se mer og kontakt oss her! Med plissegardiner er det mulig å bestemme nøyaktig hvilken del av vinduet som skal dekkes for. Jemtex tilbyr et kjempe utvalg av plissegardiner i mange ulike modeller – og i mer enn 1fargenyanser. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk.


Uansett om dine vinduer er skrå, vanlige, trekantete eller runde, kan du skape ditt helt personlige uttrykk som gir nytt liv til din bolig! Har du et vindu litt utenom det vanlige, har du mye innsyn, ønsker du moderne minimalistiske løsninger eller ønsker du funksjonelle gardiner, så har vi løsningene. Våre persienner leveres med en lukket tung underlist som gir en bedre stabilitet og funksjon.


Det anbefales at høyden på persiennen justeres etter høyden på. Leveres med beslag for montering i nisje, men kan også monteres med veggbeslag. Vi har flere varianter av plissegardiner : Utspent plisse er en sveveplisse som er spent opp i snorer både oppe og nede, slik at den kan senkes ovenifra samt heves nedenifra og således skjerme for innsyn på forskjellige nivåer. Gi ditt hjem en moderne og unik look med nye plissegardiner !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg