torsdag 21. mars 2019

Hvilket smørejern

Bredt utvalg innenfor rulleski, sko, klær og friluftsprodukter for året rundt. Selger alt innenfor ski og skiutstyr på nett. Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling. Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser.


Guider og tips Hvordan velge riktig ski Hvordan velge riktige skistaver Måle og finne mondopoint skostørrelse Hvilket snowboard er. Det som er viktig å tenke på er at et rilleverktøy lager et mønster i sålen. Dette er et mønster på toppen av et annet mønster, dvs strukturen. Hvilken Swix stift skal jeg bruke til hvilket vær og snøforhold? Stemmer det at normenn er født med langrennski på bena?


Da skulle man tro at det å smøre skiene riktig, er en enkel sak. Men det er nettopp det mange gruer seg til, og gjerne dropper en skitur for å slippe unna. Jeg har et Swix smørejern som ikke har temperaturmåler. Såvidt jeg husker kan temperaturen stilles i intervallene til å smørejernet.


Hvilket smørejern anbetales: 8w med tykk bunn gir stabil varme og er lett å jobbe med. Dette avhenger litt av hvilket pulver som blir brukt. Bruk et godt smørejern med en god termostat.


Legg godt trykk over jernet og beveg jernet i en bestemt bevegelse over sålen. Ikke la jernet stå stille! Når jernet er dratt over vil skia se omtrent slik ut. Et av spørsmålene vi får oftest er hvilken toppturski som er best. Svaret er litt mer komplisert enn spørsmålet.


Her får du noen råd som hjelper deg å finne. Glider, smørejern , voks, børster Smørekoffert T55F inneholder alt du trenger med unntak av smørejern. Når jeg legger glider har jeg begynt å gnugge glideren på skia for så å bruke rotorkork og børste på vanlig måte. Jeg merker ikke noe mer slitasje på glideren med denne metoden enn med smørejern og å sikle, men forbruket av glider er mye, mye mindre. Hva tenker du om dette?


Alle produkter er av høy kvalitet og nøye utvalgt av faglært personell. Kommer an på hvilket pulver du skal legge. FC8x går greit med 1grader, men vil da ikke bli like raskt som om du hadde brent det med høyere temperatur. På sånn føre som det er her, med kunstsnø, er det ofte en for del å brenne pulveret på høy temperatur (helt opp til 2grader) Det øker slitestyrken på dette føret og pulveret blir raskere. I over år har Swix jobbet for å skape de aller beste produktene.


Alt for at du skal mestre naturen, og at du skal se bra ut når du gjør det. Brukte selv et gammelt strykejern fra mor i mine yngre dager da jeg var ganske så aktiv på langrennski. Du bør være litt oppmerksom på at voksen etter en stund begynner å trekke inn i åpninger i strykejernet hvilket kan resultere i en del os og svilukt etter en stund.


I forbindelse med at. Om du ikke ønsker å gå til innkjøp av smørejern , benk osv, er det enkleste og dermed billigste (på kort sikt) å levere skiene til en skikkelig prepp hos en proff sportsbutikk (f. eks Torshov Sport). Start pensjonssparingen og kjøp de forsikringene du trenger.


Vi hjelper deg å ta smarte valg for en bedre økonomi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg