onsdag 27. mars 2019

Uterom med tak

Vi hjelper deg med å sette et personlig preg på terrassen, balkongen eller hagen. Velkommen til oss i det grønne. Finn ditt hagesenter her! Med en uisolert vinterhage får du et uterom bestående av tak og vegger i uisolert glass.


Dette gir en lun og god beskyttelse for nedbør og vind.

Uterom laget for mangeårig glede Med et uterom fra Byggmax vil du få det koselig i all slags vær og vind. Alle delene er produsert i kvalitetsmaterialer som vil sikre mangeårig glede. Dersom du kjøper en komplett hagestue som er ubehandlet, må denne behandles som alt annet treverk. Grunn- og toppbehandling får du enkelt tak i her hos.


Mange kunder ønsker en pergola på en vegg med lav gesimshøyde. Da er gjerne et flatt tak det beste valget, siden en konstruksjon med skrått tak vil fungere best på en høyere vegg. En lamelltak med sin rette linjer vil også passe ekstra godt på mange hus med moderne arkitektur, og er også svært lekker som et frittstående element i hagen.


Solid vinterhage 3x4m, uterom med mm tykt sotfarget polykarbonat tak.

Kan brukes over bobleba vinterarbeid ute,tåler vind og regn. EN HAGE SOM IMITERER naturen er veldig behagelig å være i. Når man lager et uterom kan det vært akkurat som inne. Ute trenger man også tak og vegger, det gir trivsel og trygghet. Vi trives ikke alene i store rom. Det trenger ikke å være bygningsvegger.


Men også ute liker man å sitte litt lunt, sier Aina. De har bygget seg en utestue med tak , slik at de nå kan nyte både varme sommerdager og hustrige høstkvelder ute. Det hele er selvgjort, i små ferievennlige porsjoner.


Siden vi stort sett koser oss her på hytta, med bading, turer, lesing eller lating, blir tungarbeidet tatt i små porsjoner, forteller Gunn. Utestuen, med et lite kjøkken, har fått takoverbygg med gjennomsiktig tak. Juryen liker hvordan eier har laget en egen sone under åpen himmel med plassbygde benker rundt en bålpanne.


På andre siden av huset vises en terrasse formet som en halvmåne, gir uterommet karakter og rom for pen beplantning. Mutter har flere års erfaring med slike typer uterom , og kan med hjertet på hånden si at våre løsninger er det beste på markede. Dette sier vi pga vi vet hva kvalitet er, vi vet hva design er. La oss hjelpe deg med drømmen om et uterom i DIN hage.


Med ekstra oppvarming kan den også brukes om vinteren.

Noen støper såle og legger inn varmekabler. Andre monterer hagestuen rett på terrassen og legger kun et teppe på gulvet. Alt avhenger av når på året du ønsker å bruke den, sier Fossheim, som anbefaler tak av isolerplast fremfor glasstak. Det finnes ingen bedre følelse enn å vite at du har gjort alt sammen selv.


Du kan bygge uterom og terrassetak helt fra bunnen av. Da kan du nyte godt av fordelene ved å planlegge nøyaktig hvordan du vil ha det. Du kan også bygge en nydelig hagestue med skyvevindu. I takt med at byene vokser, øker avstanden til naturen. Fortetting fører til tap av grønne arealer som er svært viktige for oss mennesker og som er livsgrunnlaget for insekter, fugler og andre arter som forflytter seg mellom slike områder.


Nå gjør vi det lettere for utbyggere å kompensere for dette tapet gjennom urbane uterom. Med en hagestue fra Mutter har du oppgradert ditt uterom. Velg blant flere løsninger. Lamelltak, pvc, glass aluminium, skyvedører.


Urbane tak blir miljøvennlige uterom. Vi er i oppstartsfasen og trenger pilotprosjekter. Et godt planlagt uterom kan øke en eiendoms verdi med opptil prosent. Og planen bør inneholde en måte å få adgang til uterommet på, det være seg via gangveier, stier eller beplantede områder.


Med skyvedørene slipper du lett inn frisk luft i sommersesongen eller stenger ute kulden når høsten begynner å nærme seg. Installererer du en infrarødt varmeapparat i tillegg, kan du nyte nyte en kopp kaffe i uterommet ditt, og det kan også være hyggelig med en en liten matbit med snøen rett utenfor døren. Pergola med lamelltak.


Et flott alternativ for motorisert pergola med inntrekkbar duk, er pergola med aluminiumslameller. Her får du et litt annet utrykk, fremdeles mulighet til å åpne opp, men samtidig ha et kraftig og solid tak for beskyttelse av for eksempel utemøbler. Tidligere ble denne tekkemetoden hovedsakelig benyttet på tak , og den ble kalt både flistak og spontak. I dag forbinder folk flest spon og flis med noe helt annet, og treshingel er derfor et mer forklarende navn på disse tradisjonsrike takene. Bordtak: Dette er et tak der det er brukt impregnerte bord.


Skal lage en pergola med tett tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg