tirsdag 26. mars 2019

Feiesett

Kompakt og klassisk feiesett i assorterte farger. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for. Finnes i flere farger. Settet består av meter feieline med sjakkel, feiekost i stålris og loddpose med sjakkel. Kan enkelt hektes på en renholdsvogn.


Feiesett i aluminium med langt skaft og gummileppe.

Praktisk feiesett med langt skaft. Kosten kan henges på feiebrettet. Legg til Kjøp og Hent. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Eksport til lan 7ansatte. Justerbart feiebrett. Nettbutikk ovn, pipe peis, peisutstyr. Langt feiesett med feiebrett i stål og skaft i aluminium.

Stabil, god kvalitet. Eget oppheng for børste. Plastlist på brett for bedre oppfeiing. Børster og spesialbørster til feiervesen, industri og private. Velkommen til Norengros AS, næringslivets støtteapparat.


Her finner du et bredt utvalg produkter til rimelige priser! Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Lilleborg Feiesett langskaft i aluminium hos staples.


Handle Feiesett 1mm på Bole. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere.


Feiesett med blandingsbust og gummikant sikrer god kontakt med underlaget for å få med de små partiklene. Perfekt i campingvognen, på hytta etc. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg