torsdag 14. mars 2019

Bosch pfs 5000 e malersprøyte

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Nordens beste sortiment av Bosch online. Beste Priser Med Handlesmart! Les tester og omtaler før du kjøper.


Vi har tidligere skrevet om vårt førsteinntrykk (der finner du også en video) av den nye løsningen fra Bosch , hvor vi fikk teste sprøytemaling på vegg. Nå har vi lånt en maskin og malt et helt rom, både tak og vegger, og gjort noen flere erfaringer. Les også vår test av Bosch PFS 6 en tidligere, mindre modell. Det praktiske SDS-systemet gir rask etterfylling av maling og enkel rengjøring. Sammenlign tilbud fra Bosch.


Uansett hva du skal i gang med – nye, moderne farger i stua, friske farger på barnerommet eller en ny look for hagemøblene – med ALLPaint kan du sprøyte med interiørmaling, lakk og lasur med ett og samme verktøy. Kraftfull malersprøyte som passer utmerket når du skal male store flater som vegger, tak, gjerder og fasader. Den er også perfekt når du skal male møbler, ovner eller på steder det er vanskelig å komme til med pensel. Prisen gjelder kun ved bestilling i nettbutikken. Antall play_arrow play_arrow.


Bosch pfs 5000 e malersprøyte

Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen. Har du planer på å male? Da er denne noe for deg! Her slipper du både ruller og pensler. DinSide har testet den og kaster en femmer på.


Dette er det sterkeste og mest fleksible sprøytesystemet i sin klasse. Gjør jobben enklere for deg selv og. Malingsbeholderen rommer en liter og er lett å fylle, samt rengjøre.


Bosch pfs 5000 e malersprøyte

ConstantFeed- funksjonen sørger for at det alltid blir en jevn malingstilførsel, også ved bruk over hodehøyde. Sprøyten benytter HVLP (High Volume Low Pressure) som betyr at den har en vifte som blåser ut fargen og gjør derfor at det kreves mindre maskering enn andre sprøytesystemer, grunnet jevnere utblåsning. ALLPaint-teknologi: Enkelt å sprøyte alle typer maling uten tynning.


Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Finn laveste nettpris her. Hvis det ikke er manualen du ønsker, bes du kontakte oss. Sentrale produktegenskaper. Hobbyhåndverkeren kan sprøyte på vannholdig trelasur, tyntflytende lakk eller tyktflytende veggmaling med samme malingspistol.


Malings beholderen i finsprøyte systemet rommer opp til e. Brukervennlig og allsidig malersprøyte med trinnløs og konstant malingsmating (uansett om munnstykket holdes høyt eller lavt), samt smidig finfordeling av alle typer maling! Motoren har to innstillinger – én for løsemiddelholdige og vannfortynnbare farger, og én for dispersjons- og lateksmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg