mandag 11. mars 2019

Nicolas vahe olje

VI fører over ulike brands. Nydelige peiser som passer alle. Kan henges på alle vegger. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nicolas Vahé - Best pris i Norge!

Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. De mener at nydelig mat ikke trenger å være komplisert, og de vil åpne øynene våre til hvordan klassiske ingredienser kan gi en helt ny smaksopplevelse. Vores lækre olier er skabt på ekstra jomfruolivenolie tilsat fx citron, ingefær, basilikum eller chili. Råvarenes ekstreme kvalitet gir en sublim smak og en god metthetsfølelse – hva med lekker øl, fin olje eller spennende krydder? Hos Dubuy finner du et stort utvalg og de beste prisene.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering! Her finner du et stort utvalg produkter fra Niclas Vahe. Vi elsker de gode produktene - og det at de kommer i lekker design er et supert pluss.

Vahe kan du også handle i vår gårdsbutikk på Nesodden nå i løpet av september. Supert å gi bort som gave, ta med på piknik, eller bruke til ostefatet. Finn laveste nettpris her. Nyt denne aromatiske olivenoljen med hvitløk.


Passer perfekt til et godt stykke lam, grillet kjøtt eller bare for å forbedre smaken på favorittsalaten din. Ulike stiler og prisklasser. Vi har også leker og kalkmaling. Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom.


We recommend that you use this delicious oil for frying, or as part of homemade marinades. Oljen vil definitivt gi et løft til retter med ris og salater. Den er også ideell for meksikansk mat eller dryppet ren på pizza. Kommer i en vakker glassflaske som vil pryde middagsbordet. Naturmateriale og organiske former preger samtlige.


Deilig olivenolje med chilli. Passer til: salater, risretter, pizza, pasta og mexikanske retter. Med ingrediensene hans kan selv den mest talentløse i et kjøkken invitere til hjemmelagd gourmetmiddag i toppklasse.


Hva med en lekker øl, fin olje eller spennende krydderier?

God mad behøver ikke at være kompliceret – ofte er det mere simpelt end man lige skulle tro, og vi vil åbne dine øjne og smagsløg overfor, hvordan klassiske ingredienser kan give dig en helt ny smagsoplevelse. Prøv denne 1 ekstra jomfruolivenolje med sitron for å løfte matlagingen din. Den aromatiske smaken får ut det beste i en deilig tomatsalat.


Vi anbefaler at du bruker denne oljen til fisk og skalldyr samt dressinger og marinader. Ingredienser: 9 olibenolje, tørket sitron, sitronolje. Blandingen av sukker består av brunt sukker hvor en naturlig smak av saltet. Denne er perfekt for din te eller latte.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Med Living and Company bestiller du raskt og enkelt, og du har mange valg av deilig sjokolade, urter, olje og te, men også fantastiske produkter til kjøkkenet. Han ble født i Amiens som ligger i den nordre delen av Frankrike. Er utdannet kokk og konditor på Pic Valence - en fransk trestjerners Michelin-restaurant.


Etter dette utdannet som sjokolademaker hos Daniel Giraud Valence - en verdensberømt sjokolademaker, ofte hyllet i Frankrike som den beste sjokolademakeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg