tirsdag 5. mars 2019

Sort ytterdør med sidefelt

Sort ytterdør med sidefelt

Nå har vi kampanje og du får hele rabatt på våre vinduer og dører! Våre produkter skreddersys etter dine ønsker og mål. Kontakt oss for gratis veiledning.


Sort ytterdør med sidefelt

Langtidsholdbare vinduer og dører. Benytt deg av vår kampanjepris! Du bestiller enkelt på nett. Byggmakker kan dører. Ytterdører og andre dører får du hos oss.


Et pent og stilfullt side eller overlys gir førsteinntrykket en ekstra dimensjon og gir entreen større romfølelse. Entreen får en luftigere og vennligere atmosfære, med sollys på dagen og et varmt skinn på kvelden. Velg mellom en rekke forskjellige farger, glass og former. Uansett om du ønsker deg en moderne ytterdør , tradisjonell ytterdør , ytterdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes ytterdører for de fleste behov.


Vi er fleksible og mange ytterdører kan leveres som pardør, med sidefelt og overlys eller med funksjonskrav som passivhusstandard eller brann- og lydklasser. Sport og fritid Terrassebord Belegningsstein, heller. Sidefelt Langeby Sotet glass med sort ramme. Derfor er vi så utrolig glad for at Instagram finnes!


Trenger du ytterdør ? Skap energi - slipp lyset inn! Entreen utgjør grensen mellom inne og ute, mellom lys og mørke. Din ytterdør og entre har fantastiske muligheter til å skape lys og varme i ditt hjem. La derfor døren bli en del av helheten som utydeliggjør denne grensen.


En ytterdør skal ikke bare være pen å se på, den skal også tåle mye. Alle ytterdører fra Gilje er vanntette og kan monteres uten overbygg. Velger du dekorlaminat som overflate får du en dør som kan stå i solsteiken år etter år uten å falme.


Moderne og stilren ytterdør i sort utførelse og klart glass, som er bygget opp for å tåle all slags vær og vind. Kraftig, kvistfri og lamelllimt karm på hele 115mm. Døren leveres med hengsler i 2høyde.


Kommer med tettelist i både dørblad og karm (dobbel tettelist). Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Døren har sporfrest dekor på utsiden og slett innside.


En svart dør skaper en stilig kontrast. Klassiske og moderne svarte dører. Om noen der ute har en ytterdør som er stilig med sidefelt. Så er jeg mest sansynelig veldig interisert.


Giljes dørkolleksjon inneholder en rekke ulike sidefelt for montering sammen med døren – både som enkle og doble felt. Alle sidefelt kan leveres ferdig overflatebehandlet i samsvar med dørene, eller separat. Vi anbefaler bruk av fastvindu som sidefeltløsning. Utover lagerførte mål kan vi bestille på dine mål uten store ekstra kostnader.


Produktene våre kan også bestilles med 3-lags glas eller med annen spesialglass. Vi leverer også 2-rams-, 3-rams-, 4-rams osv. Med en ytterdør eller inngangsdør sender du signaler til dine besøkende om husets identitet allerede før de kommer inn i huset.


Sort ytterdør med sidefelt

Les vår veiledning for å velge riktig ytterdør her. FG godkjent låskasse og sylinder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg