onsdag 20. mars 2019

Stellebord bohus

Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Du finner også passende babyutstyr som stellematte, trekk til stellematte samt oppbevaringskurver som passer perfekt til stellebordet hos IKEA.


Når det gjelder varemerker, er våre stellebord fra merker du kjenner igjen og kan stole på. Stellebord eller stellekommode? På bohus fant jeg ingen jeg likte så valge ligger inne på skeidar.


Det tidløse skandinaviske design kombineres med ulike funksjoner og stil. Allerede fra den første dag blir stellebordet en viktig plass i hjemmet for deg og din baby. Ditt sted for alt du trenger til barnet!

Her finner du alt i møbler til barnerommet. Roommate stellekommode fra Bohus selges kr 70-. Alt fra komplette høysenger med skrivebord og sofa, til kommoder, garderobeskap og skrivebord. Ny Sleep Continental rammemadrass, 1x fra Bohus.


Den gode nyheten er at ingen av bordene velter. Når du skal ut og kjøpe stellebord , er det viktig å tenke på at det skal brukes i flere år. De aller fleste bruker bordet helt til barnet slutter med bleie. Et stellebord som er tilpasset etter deg og ditt barn er en smart investering for å forenkle alle bleieskift og gjøre dem litt morsommere.


Utvalget i stellebord er stort og vokser hele tiden - alle familier og deres behov ser jo forskjellige ut! Møbelhuset, Møbelringen, Bohus og Babyshop. Find information on stellekommode, stellebord and more. Var veldig mange som rådet meg til å ikke kjøpe stellekommode med. Sist kjøpte vi en billig kommode fra bohus og hadde stellematte på.


Finn tilbud på 1produkter fra Troll, Carena, Cam og mye mer. Multifunksjonelt gråsvartprikkete stellebord Rindö fra Carena. Jysk er utelukket da det er billig og du får kvaliteten der etter.


Med en stor og myk vattert stellematte med høye sidekanter, innebygd balje med propp og en lang avtappingsslange for enkel vanntømming i vask, badekar eller sluk. Praktiske oppbevaringshyller som er avtagbare og vaskbare. Gode og sikre stellebord i alle tenkelige varianter: gulvstellebor veggstellebor sammenleggbare stellebord etc!

BellHvit stellekommode fra Bohus. Grei etter at stellebord -tiden er forbi også #128578; Den var virkelig knallfin! Er det noen plass til overs når stellematta ligger.


Se vårt utvalg av dekorvarer som blomsterpotter, pled pynteputer, gulvtepper og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg