mandag 4. mars 2019

Sjablonger maling

Sjablonger lages i alle størrelser. Bruk til navn, firmanavn og logo. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Vi fører et bredt utvalg av sjablonger til merking av p-plasser, lager, industri, garasjeanlegg, skoler og barnehage m. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Det vil være spennende opplevelse å prøve her. Litt maling og en sjablong er ideelt til å dekorere vegger, puter, møbler, kjøkken, bord og stoler.


Hvis de ikke har lim fra før, så bruk avtakbart spraylim. For å påføre maling bruker du en stoplepensel eller svamp. Våre sjablonger er laget av spesialplast, som gjør at de kan brukes mange ganger.


Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. På grunn av meget stor pågang er det dessverre noen forsinkelser i utsendelse av bestillinger!


Mix Media Art Thick Stencil. Flexible and strong material. Ideal for 3D effects, spray and mix media.


Sjablonger maling

Rull eller stople av maling på litt tørkepapir e. Fyll gjerne ut mellomrom, konturer eller annet på frihånd med mer maling etterpå når sjablonen fjernet. Det beste å lage sjablonger av er litt stiv og tynn plast. Når du skal male på sjablongen er det viktig å ikke bruke for mye maling. Ta på litt maling og tørk av nesten alt på en papir. Så stamper du på sjablongen til du har lagt på nok maling.


Klipp ut etter den markerte linjen og fyll hullet med ønsket farge på veggen. Sommerfugl Med denne sjablongen har vi gjort det enklere å skape de morsomme detaljene. Med sjablonger får du litt fornyelse, enten du velger en å male på en hel vegg eller bare en dør.


Sjablonger maling

Det er viktig at underlaget er glatt. Jeg malte over hele lerretet med hvit akrylmaling og lot det tørke. Mett rullen med maling , men rull av all overflødig maling. Rull et tynt lag av maling på sjablongen for å hindre at maling kommer inn i kanten av sjablongen.


Vi har et rikt utvalg av blant annet servietter og rispapir, samt mye annet. Vi har kundene i fokus og er opptatt av god service, rask levering og fornøyde kunder. Pass på at sjablongen hele tiden er ren for maling på baksiden, slik at resultatet blir pent.


Sjablonger maling

Tørk eventuelt av med papir og white- spirit underveis. Du kan holde sjablongen med den ene hånden eller feste den med små biter maskeringstape. Pass på at det ikke er for mye maling i penselen, dytt malingen på med lette og raske bevegelser.


Bestill Online i dag og få rask levering. Vi produserer også sjablonger med firmanavn i mange størrelser og i noen tilfeller med logo. Du kan bruke enkle en-farge teknikker eller kompliserte metoder for lagdeling ulike farger av maling på veggene.


Velkommen til Panduro!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg