tirsdag 19. mars 2019

Orrefors ljusstake

Orrefors ljusstake

Fri frakt över 499kr - snabb leverans! Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi tror på hantverk, kvalitet och tradition. Därför munblåser vi fortfarande vårt glas i Småland. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Ljusstakar och lyktor.


Vi finns i Stockholm Varor kan avhämtas hos oss. Hem Sortiment Ljusstakar och Ljuslyktor. Finns i lager Bagaren och Kocken.


Orrefors ljusstake

Skapa en trivsam stämning i ditt hem med en ljusstake från någon av de främsta varumärkena inom inredning och design. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Han tillsatte Albert Ahlin som chef över glasbruket och nu startade en ny era.


ArtGlassVista har ett brett utbud av konstglas, servisglas, kökstillbehör och inredningsdetaljer från välkända varumärken. Orrefors Carat Ljusstake Mässing 2-pack. Vårt mål är att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att beställa på nätet med en överskådlig navigering.


Orrefors ljusstake

Både konstglaset och bruksglaset gör vår vardag lite vackrare. Dessa föremål tillverkas i en obegränsad upplaga. Den destinkta och unika asymmetriska slipningen speglar vår samtid men doftar också nordisk romantik.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Stort utbud av inredning. Formgivaren Lena Bergström har de senaste åren inspirerats av juveler och ädelstenar. I ljuslyktan Carat har hon skapat ett unikt uttryck med hjä.


I den nya hyttan tillverkades medicin-, servis-, och hushållsglas för att ta tillvara spillved och arbetskraft. Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst. Asymmetrisk slipning.


Den distinkta och unika asymmetriska slipningen speglar samtiden, men vittnar även om den nordiska romantiken. Ljusstaken står på en trygg fot och glittrar, även om den inte är tänd. Inspirerad av juveler och ädelstenar.


Orrefors ljusstake

Designen bakom serien Carat står Lena Bergström för. I ljusstaken Carat har hon skapat ett unikt uttryck med hjä. Inget verkar omöjligt för Lena.


Med en smittande personlighet och kärlek till material och hantverk tar hon sig an varje uppdrag med samma energi. Ljustakar av Lena Bergström.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg