torsdag 21. mars 2019

Flugger sparkel

Flugger sparkel

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Flugger sparkel

Akrylsparkel Inne Hurtigtørkende og meget sterkt bindende innendørs sparkelmasse med god fyllevne. Før du kan sparkle med rull er det viktig at vegg og tak er rengjort og eventuelle små hull og ujevnheter er flekksparklet. Før du begynner å sparkle veggen, må du se til at veggen er renset for løstsittende puss og at mindre hull er flekksparklet. Deretter kan du rengjøre veggen hvis den er svært skitten.


Påfør sandsparkel, f. Malere i flere land har opplevd problemer med å sparkle gipsplateskjøter. Sparkeltapen slipper i kantene eller kan trekkes av i lag. Derfor trakk Flügger tilbake tre tapevarianter og fire sparkelprodukter fra markedet.


Nå har Flügger gjennomført en rekke analyser og tester, melder produsenten. Legg sparkel i skjøten, legg remsen i våt sparkel , og pass på at remsen er i god kontakt med sparkelen ( sparkel kommer opp gjennom hullene) hele veien. Dytt den så langt inn du klarer. Dra den ut med liten sparkelskje fra midten av remsen og ut mot endene. Fjern overflødig sparkel.


La sparkel med remse utenpå tørke. Sparkel inndeles i grupper for henholdsvis tre, veggflater og utvendig bruk. For tre er det oljebaserte utgaver med løsemidler, og vanntynnet sparkel basert på akryl. Oljebasert sparkel tåler høy fuktighetsbelastning og kan brukes i vinduskonstruksjoner og sparkling av panel på bad.


Flugger sparkel

Dersom du trenger å legge et nytt lag med sparkel etter at du har pusset (for mye) (det skjer), bruk en myk kost for å børste bort sparkelstøvet først. Min viktigste erfaring etter å ha sparklet mange gipsvegger under oppussing av vårt hus var at man kommer fort til et punkt der man innser at man har pusset for mye. Julekampanje Få det fint til jul.


Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! KCClassic er en finkornet sparkel som gir en mykere struktur og finish. KCRaw er en grovere sparkel , som gir en mer strukturert, rustikk overflate.


Fellesnevneren for dem begge er at resultatet blir vegger med en levende effekt, som ikke kan oppnås med vanlig maling, sier Dahl. Detale CPH er Nordens første produsent av farget sparkel og sparkelmaling, og er for tiden kun å få hos Flügger farve. Effekten man får av disse produktene er helt unik, og har man mulighet bør de oppleves. I tillegg til utstillinger i Flüggers butikker, kan man også se en nydelig og inspirerende utstilling hos Skeidar i Ski.


Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil. Prøv den på PC eller større. Lettsparkel som påføres med rull.


Hos MAXBO finner du et godt utvalg av fugemasse. Perfekt til fylling og tetting av fuger. Kjøp på nett eller i butikk. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter.


Det eneste du trenger til selve sparklejobben er to eller flere sparkler, gjerne i forskjellig størrelse. Skal du sparkle over store områder lønner det seg å ha minst én bred sparkel , mens det kan være smart å ha noen litt smalere eller mindre for å komme til i kriker og kroker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg