fredag 29. mars 2019

Skurebørste til drill

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.

Se de beste muttertrekkerne fra Bosch, DeWalt, Metabo, AEG og mange andre. Sammenlign priser på muttertrekkere som er best i test og testvinnere. The document has moved here. Klassisk skurebørste i tre.


Perfekt til rengjøring både inne og ute. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet.


Til alle former for rengjøring i industri og storkjøkken.

Velegnet til å fjerne smuss fra glatt e overflater og maskiner. Skurebørste Vikan kraftig stiv hvit. Drill (4) (4) Bordsirkelsager (4). Posten leverer varene dine raskt og sikkert. Du kan også hente varene selv hos oss på Sofiemyr eller handle i våre butikker.


Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre. Grill- og skurebørste med to børstesider og skrape.


Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på. Mikrofiberkluter, skurebørste og engangsvåtmopp er bare noe av det du finner i vårt. Beste Priser På Til Drill. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Carboy Cleaner til drill. Bryggehansker Extra Large. Keg cleaner for drill. Lindr Cleaning accessories SP Kvalitet fra Lindr. Til bruk med drill for effektiv rengjøring.


Utmerket til rengjøring av fliser,.

Tips til fjerning og forebygging av mose på tegltak: Fukt opp det mosegrodde området med vann, gjerne tilsatt vaskemiddel eller mosefjerner. Fjern mose med skurebørste og hender. Bruk hansker når du jobber med kjemikalier. Klorinen dreper alger og mose.


Ulike produkter til ulikt formål. Til kjøkkenet ønsker vi gjerne fettløsende vaskemidler og da tyr man til basiske produkter. På badet skal det fjernes kalk og såperester og der brukes derfor sure midler fra andre enden av ph-skalaen. Da er det lett å velge feil.


På marmor skal man være forsiktig med syre for det løser opp steinen. Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg