onsdag 20. mars 2019

Rundbørste test

Det blir alltid fint! Noen ganger bruker jeg det for å glatte ut og gjøre håret blankt, mens jeg krøller luggen, andre ganger lager jeg myke bølger i håret. Mange opplever nok en varmluftsbørste test som overflødig.


Og strengt tatt kan man nok leve et godt liv uten å eie en varmluftsbørste best i test. Men spesielt dersom du sliter med flokete, elektrisk og tjukt hår, vil en slik børste løse mye frustrasjon For denne hårtypen er varmluftsbørsten virkelig en lifesaver. Jeg er egentlig dreven med vanlig føner og rundbørste , når jeg hadde kort bob var det fast styling nesten daglig. Og en god rundbørste vil også kunne rette håret for deg så du slipper å bruke rettetang etterpå.


Mange har et keramisk senter som holder på varmen fra føneren, og distribuerer denne rundt om i håret når du grer. Ved å bruke en helt naturlig hårbørste, med for eksempel villsvin, tilfører man fylde og får børsten igjennom håret på en enkel og sikker måte – uten å strekke, dra i eller knekke det. Ved hårføning kan du bruke en flatbørste eller rundbørste , men gå for sistnevnte hvis du vil jobbe opp ekstra volum på krona eller skape.


Tilbud på profesjonelle hårbørster! Vi har kjente merkevarer og fører også spesialbørster til extensions. HÅRVIDEO: Test av hårbørste med føner Enkel hverdagsfrisyre for hele arbeidsuka Den elektriske hårstyleren er genial i hverdagen! Med en dampvasker forholder det seg imidlertid helt annerledes. Den glohete dampen trenger inn i hver krok av fugen, og dreper og løsner alle bakterier på sin vei.


Monter en rundbørste på dampvaskeren, eller påfør damp og skrubb med en håndbørste. Er det snakk om silikonfuging, bør du imidlertid være litt forsiktig med dampen. Denne rundbørste med vildsvinehår giver håret en smuk og blank overflade. Bruges til føntørring for at skabe volumen eller bløde krøller. Fås i forskellige tykkelser.


Natural Bristle Radial Brush fra GH 1kr. Tangle Teezer Prisvindende hårbørste, der er særlig egnet til at rede ugler u nemt og smertefrit. En klassisk blowdry gir inntrykk av et glamorøst, sunt og friskt hår, men med rundbørste og hårføner kan det være vanskelig å få til på egen hånd. Med den riktige teknikken gjør Airwrap jobben for deg.


Les også: Slik kan du jukse deg til perfekt blowdry. Selve maskinen er ikke tung å holde, og den har god rekkevidde. Vi holder deg oppdatert på hårtrender, tips og inspirasjon. Vi gir deg tips til enkle og holdbare frisyrer du kan gjøre selv.


Som forbruger man kan således anvende Test. Her på siden finder du Danmarks måske bedste udvalg i professionelle frisør rundbørster. Jeg anbefaler bruk av rundbørste av et slag. Hvis du er ute etter rimligere varianter så er Makeup Mekka sin helt GREI…men ikke topp sånn som MAC sin…Du kan bruke en foundationpensen, men det er så mye lettere og naturlig med rundkost, eller stippling brush som det også heter.


Tynd rundbørste med naturhår Denne hårbørste er særdeles velegnet til dig med kort hår. Den er også super god hvis du har pandehår der skal glattes ned. Vælger du en rundbørste med en større diameter giver det et mere blødt look. En rundbørste med naturhår kan give dig løft ved hårroden så du kan opnå ekstra volumen. Få salongkvalitet i alle detaljer.


Vil du vide mere om den naturlige hårbørste, så klik her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg