mandag 11. mars 2019

Gravlykt med solcelle

En av Nordens ledende totalleverandører av solceller for privat- og bedriftskunder. Kortreist strøm fra solcelleanlegg. Som vanlig strøm, uten noe tull. Otovo er fremtidens energiselskap.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Blir det en stund til neste tur til kirkegården?


Kanskje du skal reise bort og vil forsikre deg om at det likevel brenner et lys ved gravsteinen du pleier å besøke? Ansluts solcelledrevne gravlykt har solcellepanel, oppladbart AAA-batteri og LED-lys med realistisk, blafrende flamme. Solcelledrevet gravlykt med attraktivt flimmerlyseffekt. Batteriet på denne gravlykten lades opp av sollyset på dagti og når mørket setter inn, begynner den integrerte gule LEDen å lyse.


Flimmerlyseffekten minner om et stearinlys som brenner. Koseligere enn en tradisjonell gravlykt , synes jeg. Kjøp led solcelle solcelledrevet billig i nettbutikkene. Engel til grav med solcelle. Legg til ønskeliste loading.


Med dette LED solcelle gravlys kan der altid være tændt et vågelys ved dine kære, når mørket. Utelykt Genova solcelle LED. Drives av stk AAA batteri og solcelle. Stein Olav Hohle viser frem en demontert, elektrisk gravlykt.


Våre ordinære gravlykter har en brennetid på timer, mens. Egner seg som gravlys med jordspyd eller som bønnelys. Klassisk og elegant hjerteformet gravlys. Lyset går på batteri, med brennetid opptil 1timer.


Perfekt og praktisk, slik at det alltid er lys. Skap en fredelig stemning på gravplassen med batteridrevne minnelys og gravlys med LED. Lysene har sensor eller timer for bedre batteritid.


Gravlys og minneslys. Vi har stort utvalg av gravpynt, bl. Figurene er laget av grå polystone. Vakker gravlykt med integrert LED-diode og skumringssensor. The document has moved here.


Dekorativ stor gravlykt med hjerteform og spyd i tinn, for bruk på kirkegården. Kompakt og solid gravlykt i glass som står stødig for seg selv. Kommer med lokk som gjør den egne til å plasseres rett på bakken. Tradisjonell gravlykt med spyd i tinn forbruk på kirkegård. Salgsperiode til: Desember.


Trenger du gravlykter til gravstedet til dine kjære, eller lanterner til å pynte opp inngangspartiet? Solcelleanlegg, solcellepanel og systemer for bobil, båt og hytte. Har du spørsmål til Star Trading Solcelle lamper - Lanterne? Er du i tvil, har spørsmål eller behov for hjelp i forbindelse med ditt kjøp av Star Trading Solcelle lamper - Lanterne, kontakt oss gjerne.


Du kan nå oss på chatten her på vår nettside, alternativt via e-post.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg