onsdag 20. mars 2019

Lysfat sølv

Her kan du finne pynteartikler som passer til alt fra bryllupsbordet, i barnedåp, babyshower, konfirmasjon, bursdager og andre selskap. Eller kanskje selve julenissen skal bli møtt av et lekkert lysfat med grøten i midten? Lysfat til nyttårsaften. Nyttårsaften er dagen for å slå seg løs med glitter, lys, sølv og gull.


La et lysfat bli senter i borddekorasjonen.

På nyttårsaften kombineres gjerne hvite eller sølvfargede lys med elementer av sort, sølv , gull eller blått. LYSFAT SØLV METALL 26CM Dekorativt lysfat for å pynte med stearinlys, vaser og annen pynt på bordet. Fat med orientalsk mønster, 389.


Lysholdere og lysfat - Lyslykt Keramikk Sølv Med Hullmønster 8-5-Kjøp. Samle dine skatter og favoritter, og lag et vakkert uttrykk på et lysfat. Black design har mange typer fat i forskjellige materiell, størrelse og farger.


Registrer deg som kunde her.

Interiør butikk på nett. Lykter, lysestaker og lysfat. Fanni K Lanterne børstet gull. Metall Ø21cm H20cm 149. Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp, navnefest, konfirmasjon og bryllup.


Stort utvalg av servietter og god. Uansett årstid er Lanterner et must. Nyhetsbrev til Forhandlere. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design?


Legg igjen din e-postadresse her. FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Lekekrt lysfat i blankt sølv. NB: Ventes på lager 10.


Selger et lekker fat i sølv og hvit fra Omaggio Kahler.

Det fremstår som nytt minus litt slitasjer i stripene(se bilder). Prøv deg frem med lys i ulike farger og fasonger, bruk lysestaker eller lykter og kompletter med dekorelementer som stein og andre naturelementer, bilder eller blomster, og tilpass enkelt etter sesong og anledning. Et lysfat kan også brukes som en del av et stilleben. Et stilleben kan piffe opp et ellers litt kjedelig rom.


Et tips er å plassere detaljer i ulike nivåer og materialer. Noe annet man kan tenke på når man skaper stilleben, er å holde seg til samme fargeskala, men at én detalj får skille seg ut litt ekstra. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg