fredag 29. mars 2019

Skjøteledning trommel

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sammenlign pris med oss! Finn laveste nettpris her. Skjøteledning og kabeltrommel.

Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. Grenuttak, skjøteledninger og kabeltromler. Forleng rekkevidden på dine strømuttak og lag plass så du kan koble til flere produkter – med våre skjøtekabler.


MegaFlis fører en rekke skjøteledninger i forskjellige lengder. I tillegg har vi også skjøteledning med automatisk trommel som er perfekt til for eksempel garasjen eller hagen. Forlengelseskabel med tre eller fire jordede uttak. Trenger du hjelp til å velge riktig skjøteledning ?

Kabelsnellen har bærehåndtak. Hvis det er skjøteledning på trommel , husk å rulle ut hele før bruk. Sånne skal aldri brukes med kabel på trommelen.


De fleste slike ruller har påklistret en lapp som viser maks effekt i inn- og utrullet tilstand. Ekstra forsterket, jordet skjøteledning med støpsel samt skjøteuttak med lokk. Jeg kjenner ikke akkurat denne modellen, men jeg kjøpte en lignende sak på Jula for tre år siden, og den er genial. Jeg har skrudd den opp i taket i ytterboden, og på 1-2-har jeg meter skjøteledning tilgjengelig.


Velkommen til Mitt Biltema. Den selvopprullende funksjonen fungerer prikkfritt ( i motsetning til alt vi har hatt av støvsugere opp igjennom årene). Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat. Antall: Legg i handlevogn.


DEN FLYVENDE TALLERKEN. Europris har stort utvalg og lave priser på skjøteledning og forgrenere. Hva er kraftige maskiner?

Det er først når man skal sveise ol (eller evt lange strekk) at man bør opp i tverrsnitt. Anti-twist-funksjon som forhindrer kabelfloker. Tre jordede, pirkesikre uttak med lokk. Godkjent for utendørsbruk. Et utvalg av skjøteledninger beregnet for 230V bruk.


SKJØTELEDNING 4-VEIS TROMMEL 2m. KABELTROMMEL 18M 3XKVIPGUMMI God skjøteledning med trommel. Ledaal forteller at skjøteledninger på trommel skal være tydelig merket med hvilke makseffekter de kan belastes med. Kraftig skjøteledning med trommel.


Det skal være merket en maks effekt for når den er rullet inn og en maks effekt for når den er rullet ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg