onsdag 13. mars 2019

Servietter duni

Servietter duni

Alt til restauranten - webbshop! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Beste Priser PÃ¥ Duni. Vi tilbyr et utvalg friske design, i tillegg til naturfargede alternativer for profesjonelle, i en rekke ulike kvaliteter.


Servietter duni

Vi tilbyr nå OK Compost HOME-sertifiserte servietter , som du kan legge på komposthopen i hagen hjemme. En vakkert brettet serviett legger et dryss av visuell stil til ethvert festbord. Se hvilken stil som passer deg. Duni gir høy kvalitet tabellen innstillingene og tilbehør for hjem, restauranter, catering og take-away forretninger. Vi er her for å hjelpe deg.


Ring eller send oss en mail om det er noe du lurer på. Duni har en vertikalt integrert forretningsmodell for papirbasert produksjon. Takket være denne verdikjeden er vi materielle eksperter på servietter og borddeksler.


KOMPOSTERBARE SERVIETTER. Vi tilbyder et udvalg af designservietter med livlige mønstre samt naturfarvede servietter til professionel brug i flere forskellige kvaliteter. Fold servietter som en professionel. En smukt foldet serviet er som glasuren på kagen, når det gælder borddækning. Den giver gæsterne en dejlig overraskelse og opbygger en forventningsfuld stemning omkring det målti der venter.


Vores film viser dig, hvordan du nemt og hurtigt kan lære at folde servietter som en professionel! Disse Duni - serviettene av mykpapir med tre lag til engangsbruk kombinerer mykhet med ekstra styrke. Bruk disse allsidige Duni - serviettene til jobbarrangementer, bursdagsselskaper, bryllup eller andre tilstelninger der det blir servert mat og drikke. Dette gjør dem ideelle for hverdagsbruk. Matt sort metalldispenser i Duni Izza serien.


Servietter duni

Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Fine servietter som passer godt til konfirmasjon, bryllup, bursdag og fest. Dispenser for innbygging for Nservietter , kapasitet på denne dispenseren er 6servietter.


Gir redusert serviettforbruk med minst , mindre avfall,. Skap en hyggelig stemning rundt middagsbordet med vakre servietter i friske farger. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.


Servietter duni

Med utallige varianter finner du garantert noe som passer til resten av bordpynten. Uavhengig av årstid og anledning. Sett prikken over i-en på din borddekking.


Servietter kommer i mange ulike farger og motiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg