fredag 22. mars 2019

Elektrisk rundbørste

Elektrisk rundbørste

En elektrisk føhnbørste eller en rundbørste som man bruker med føhneren? Sistenevnte er hvert fall å anbefale. Er veldig fan av børstene til Moroccanoil, selvom jeg ikke liker noe av hårproduktene deres mm ville jeg gått for. Bare ikke bruk det i søkkvått hår.


Best å føhne det ganske tørt først og så ta resten med børsten. På børstehodet kan du velge mellom ulike børstetyper. Den ene renser kinnene skånsomt, mens den andre renser t-zonen i dybden. På grunn av roteringen og de dyptgående rensehårende, renser denne elektriske ansiktsbørsten opp til ganger grundigere enn ved vanlig håndbruks-rens.


Finner din nye hårføner fra topprodusenter som Gh Beurer og OBH Nordica. Til å begynne med var sortementet kun beregnet for det profesjonelle markedet, men ble senere utvidet med produkter til. Vi har et stort utvalg av profesjonelle fønere med kraftige motorer. Vi holder deg oppdatert på hårtrender, tips og inspirasjon.


Elektrisk rundbørste

Vi gir deg tips til enkle og holdbare frisyrer du kan gjøre selv. Rundbørste - En rundbørste gir volum, forklarer Auster. Og en god rundbørste vil også kunne rette håret for deg så du slipper å bruke rettetang etterpå. Mange har et keramisk senter som holder på varmen fra føneren, og distribuerer denne rundt om i håret når du grer. Tilbud på profesjonelle hårbørster!


Den elektriske hårstyleren er genial i hverdagen! Vi har kjente merkevarer og fører også spesialbørster til extensions. Vi har vel alle prøvd oss på føner og rundbørste komboen, som er kjempe vanskelig å få til! Med Magic Style Brush fra Björn Axén Tools, kan du få frisørsalong-følelsen hjemme.


Elektrisk rundbørste

Dette stylingverktøyet er en blanding av en rundbørste og krølltang, og hjelper deg å lage store krøller og nydelig fall i håret, uten at du trenger å kjempe med børste og hårføner. Uansett om du foretrekker rett hår, krøllete hår, mye volum eller moderate bølger vil du finne produktene som passer for deg i Jan Thomas’ kolleksjon. I tillegg til hårføner, rettetang og andre elektriske produkter så vil du også finne ulike typer børster og andre tilbehør. Børstene fremstår som en ordinær rundbørste , men har små kanaler der det blåses oppvarmet luft ut. Varmluftsbørsten er nok ikke det mest kjente elektriske skjønnhetsapparatet vi har.


Luftkanalene ligger gjerne tett inntil børstetennene og bidrar til å løfte inn luft hver gang børsten får tak. Nå kan du nå legge rettetanga på hylla. Dette er en fin gave til både ungdom og eldre. Mocca Frisør på Spydeberg Torg er også overbevist om at gavekort er den perfekte gaven. Claudia på CKN mener årets julegavetips er en elektrisk rundbørste og børstetang som hun viser frem.


Stor rundbørste Egnet for å rengjøre store områder på kortere tid. Her har Bianca samlet sine favorittprodukter for et naturlig glow, flawless sminke med lange vipper, perfekt stylet hår og parfymene hun elsker. Profesjonell varmluftsbørste med tre utbyttbare tilbehør: to rundbørster og en børste som gjør at du kan børste håret som vanlig samtidig som det fønes tørt. Natural Bristle Radial Brush Size - mm.


Her på siden finder du professionelle rundbørster til både kort og langt hår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg