tirsdag 12. mars 2019

Ønskeliste bryllup illums

Ønskeliste bryllup illums

Hvilke ønsker har dere til bryllupet? Denne gaven bidrar til å redde liv og lindre nød. Et meningsfullt og livreddende alternativ til tradisjonell bryllupsgave. Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett.


Ønskeliste bryllup illums

Spar opptil på ditt hotell! Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Det er det som gjør Illums Bolighus til noe særegent.


Vi ønsker å tilby en god opplevelse med våre vindusutstillinger, produktutvalg, kundeservice og gaveinnpakning, slik at du alltid vender tilbake. Bryllup er en stor begivenhet i Illums. Trenger dere inspirasjon til bryllupet ? I et hav av produkter og stiler kan det være vanskelig å finne deres uttrykk blant glass og serviser i forskjellige farger og former. I Christiania Glasmagasin har vi lang erfaring med å hjelpe og inspirere brudepar som dere med å finne gaveønsker fra vårt innholdsrike utvalg av merkevarer. I dag har man som oftest allerede bodd sammen en stund før bryllupet og har allerede samlet opp de viktigste tingene en trenger.


Ønskeliste bryllup illums

Så gavene til bryllupet er ofte mer nice to have enn need to have. For å unngå å få ting en egentlig ikke har bruk for eller flere ting av samme ting, så oppretter så og si alle en ønskeliste for. I Illums Bolighus har vi gaveliste online og i butikk. Brudeparene scanner ønskelisten sin i butikk, eller på nett, og gjestene kan henvende seg til betjeningen for å se hva som står på listen, forklarer Kjendseth Fjeld.


Køb online og få dine varer leveret eller afhent i Illums Bolighus. Optjen i bonuspoint af alle dine køb - tilmeld dig Illums Bolighus Noi dag! Vi setter stor pris på pengebidrag til å kunne reise enda mer og ikke minst til vårt neste prosjekt – boligdrømmen (så Morten endelig kan få en uteplass stor nok til å dyrke urter og grønnsaker, og Elisabeth kan få sitt etterlengtede badekar)! Vi har invitert til middag og til kaffen. Hvor mye burde man sette opp?


De har butikk i Bergen og i Oslo. Som alternativ ønsker vi oss penger til andre gaver som ikke er på Illums. Finn brudeparets ønskeliste. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Ett alternativ er å skrive en notis på innbydelseskortet om ønskelisten , ett annet er å henvise til en eventuell hjemmeside for bryllupet der ønskelisten ligger digitalt. SKRIV LISTE Det finnes flere ulike måter å skrive sin ønskeliste på. Det vanligste er å dele inn listen i forskjellige kategorier. Lag en gratis, komplett og lekker liste over ønsker til bryllupet her.


Ønskeliste bryllup illums

Vi i Tilbords hjelper gjerne til med å planlegge ønskelisten Vi har mange års erfaring, og tilbyr den beste veiledningen for et vellykket gavevalg. Har du allerede liste hos oss? Husk at for å vinne så må du være til stede på åpningsarrangementet kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg