torsdag 14. mars 2019

Trappegrind barnas hus

Vi har alt du trenger av utstyr til ditt barn. Relevante fordeler i småbarnstiden. Kjøp trappegrind hos Babyshop. Kan monteres uten skruer. Trappegrind i metall.


Det kan kun benyttes én forlenger på hver side av grinden. Universal og justerbar grind for sikker avsperring av trapper og dører. Passer til åpninger mellom 64-10cm.


Festes ved bruk av skruer. Sikre trapper og døråpninger med denne trappegrinden fra Troll. Den festes i veggen med skruer og har flate sprinkler. Forlenger til MG 1cm. Finnes i hvit og svart.


Nå får du MyGate MGtrappegrind til kun 24- (Før 59-). Selger MyGate trappegrind MGhvit, fra Barnas hus. Dagens luke er MyGate trappegrind MGtil 29- (før: 49-) En genial trappegrind med en-hånds-lås og som lukker seg automatisk, porten kan svinge begge. Aldri brukt men er ikke i eske.


Noen som har erfaring med denne? Flere resultater fra forum. Grinden har patenterte hengsler som lukker grinden automatisk. MGkan monteres uten verktøy.


Trappegrind barnas hus

MyGate forlenger til MGtrappegrind 14cm hvit. Godt egnet i dørkarmer og foran. Akkurat nå har vi tilbud på MyGate MGtrappegrind til kun 39- (Før 59-). En tråd i 'Generelt' startet av.


Mygate rullegitter fra barnas hus. Barnevogner, klær, sko, interiør og sikkerhetsutstyr. Barnas Hus selger klær og utstyr for barn i alderen 0-år. Clas gir års garanti.


Trappegrind barnas hus

Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Onsdag til lørdag (t.o.m. søndag på nett) er det BABYDAGER i alle våre butikker, med klær, vogner, bilstoler og utstyr til årets råeste priser! FCY0tL Tilbudene gjelder både på nett og i butikk, og varer så langt beholdningen rekker!


Fkan brukes både som lekegrind og peisbeskytter, kan stenge av større åpninger og. Veldig dårlig bruksanvisning! Og jeg har skrudd sammen mye i mitt liv. Når jeg endelig fikk den sammen, fungerer den greit. Stolen er designet slik at den lille skal kunne sitte.


Trappegrind barnas hus

Utstyret du trenger til ditt barn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg