mandag 25. mars 2019

Høie dyne

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Dyner fra Høie er produsert i Norge og laget for å vare en hel evighet. Derfor har Høie - dyner alltid vært kjent for sine høye kvalitet og komfort. Velvære er essensielt for en god natts søvn.

En god dyne skal holde deg varm og komfortabel natten igjennom, uten å bli for tung eller for tett. Dyne 990g Høie TRYM 140x2ekstra varm. Kjøp alt du trenger for en god natts søvn, i vår nettbutikk her! Høie kjennetegnes av høy kvalitet, røtter i Skandinavia og et ønske om å gi deg rom for drømmer.


Høie of Scandinavia har satt sitt skandinaviske preg på soverom i mer enn 1år, med dyner , puter, sengesett, madrasser og sengetepper med suveren kvalitet. Alle fiberdyner fra Høie er rene og allergivennlige. I tillegg er vi alene på markedet om å tilby en fiberdyne som lever opp til Asthma Allergy Nordics strenge krav og dermed er anbefalt av det felles, nordiske allergiforbundet.


Fiberdynen Asthma Allergy Nordic anbefaler er Høie Hygea. Dette er en medium varm dyne laget for både barn og.

De fleste av dynene og putene fra Høie blir produsert i Norge. Denne dynen har en bæreevne på 1 som er over middels, også for skandinaviske kvalitetsdyner. Det betyr i praksis at dynen ikke faller sammen og mister isoleringsevnen, selv etter mange års bruk. Denne dynen er produsert av Bedre Nætter, som har som målsetting å skape bedre nattesøvn for alle.


Her er HEAVEN er svært godt alternativ. Samtidig er dun mye mer komfortabel å sove med. Prosentvis fordeling av dun og fjær skal stå anvist på produktetikett. Høie har et krav på minimum dun i en dundyne. Blir dunandelen lavere enn , vil man få en veldig tung dyne med mye fjær, og dyna vil isolere dårligere - den får rett og slett en dårligere bæreevne.


Velg en dyne som passer dine behov! Er du ofte varm om natten, eller ligger du og fryser? Velg mellom dundyner og fiberdyner, både sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner.


Se hele sortimentet her! Vi har sengetepper for enhver seng. Høie Optimal sval dyne er lett og sval dyne av høy kvalitet som er fylt med en spesiell Clima-FILL polyester kanalfiber som absorberer fuktigheten ekstra godt.


Ved hjelp av fiberens form, gjør kappilærkraften til at fuktigheten absorberes og transporteres bort fra kroppen opptil bedre ved naturfiberen viskose. Dersom du er usikker på hvilken dyne du skal velge, kan vår dyneguide være nyttig. Høie Saga het før Iris.


Produktspesifikasjoner: Saga produktene har stoff i duntett Aloe Vera behandlet 1 bomulsscambric og former seg godt rund kroppen.

Du kan også kontakte oss via mail og telefon. Dynene er konstruert i kassetter for å holde dunet jevnt fordelt. Medium varme dyner er gjennomstukket mens varme dyner leveres med mellomvegger for å hindre kuldebroer.


Her på siden finder du et bredt udvalg af Høie of Scandinavia dyner og hovedpuder i mange størrelser og tykkelser. Da blir det lettere å forstå hva den ansatte i butikken snakker om. I tillegg kan du unngå å ende opp med en dyne som strengt tatt er dyrere enn du har behov for. Dynen er svanemerket, norskprodusert og anbefalt av NAAF – Norges Astma og Allergiforbund. Ser du etter dyner for barna er for eksempel andungen dyne et godt valg, en lett og lun helårsdundyne, laget av naturmaterialet dun som holder jevn temperatur natten gjennom.


Høie er kendetegnet ved høj kvalitet, et hjerte forankret i Skandinavien og et ønske om at give dig rum til at drømme. I mere end 1år har Høie of Scandinavia sat sit Skandinaviske præg på soveværelser med dyner , puder, sengesæt, madrasser og plaider af højeste kvalitet. Størstedelen af Høie dyner og puder produceres i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg