torsdag 1. desember 2016

Takplater bad

REDAKSJONEN ANBEFALER: Alt om bad. For det første kan du i dag skape en fullstendig tett dampsperre, som sikrer at den fuktige luften fra badet ikke trenger ut i resten av huset og danner kondens – som grobunn for mugg og råte. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. MDF TAK VÅTROM godkjent for rom med høy fuktighet. Gips i taket på bad er jeg skeptisk til.


Takplater bad

Gips trekker fukt som en svamp og sopp får de beste utviklingsforhold. God tilgang på fukt og varme gir en sopp-farm uten sidestykke. Som sagt har jeg hvitmalt panel i taket på badet med downlights montert.


Det er kanskje litt mere jobb med panel enn med gips, men det erdet verdt synes jeg. Huntonit ferdigmalte panel- og takplater er behandlet med hele strøk maling og lag med lakk. Disse nydelige takplatene produseres i Norge av de reneste råvarer, uten kunstige tilsetningsstoffer. Panelplatene med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.


Takplater bad

Likesidig takprofil tilpasset å bli lagt på ulike hus og forretnings- og industribygg. Utstyrt med vannlås som gir ekstra sikkerhet mot at. Her finner du ethvert produkt du forbinder med bad , dusjkabinett og baderomsinnredning.


Det er et bredt utvalg baderomsmøbler, baderomsplater, baderomspanel og mye mer. Takplater fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Du får et tett tak med takshingel, taksteinsplate eller takplater i forskjellige varianter. Produktene, og tilbehøret du trenger, finner du hos oss til en gunstig pris.


Få tett tak Tett tak er en selvfølge, både i nybygg og i eldre boliger. Tror du takplater er vanskelig å legge selv. Dette nettstedet benytter cookies.


Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Noen takplater er panel eller laminat, og er harde i overflaten.


Takplater bad

De er lette å tørke over med en klut, men sørg for å velge noen som ikke er helt rette, fordi det gir dårlig akustikk i rommet. Hvitmalte takplater i trefiber fra Huntonit. Benyttes i alle rom – gang, stue, kjøkken, soverom, bad og vaskerom forutsatt at det er.


Enkel montering med not-fjær-fas. Platene skal spikres skjult på lekter, slik får man et ferdig tak uten etterbehandling. Huntonit takplater er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Med våre klassiske, ferdigmalte takplater setter du enkelt opp taket selv. Resultatet blir et pent og varig tak, som du kan glede deg over i mange år.


Takplater bad

I våtrom stilles store krav til fuktbeskyttelse. Montering av takplater. På skur, uthus og utestuer er det veldig enkelt. Du kan helt klart montere takplater selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg