torsdag 8. desember 2016

Kleppe bord pris

Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kleppe bord pris

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom. Vi har Skandinavias største utvalg av sofabord.


Mellom størrelse: 101x68cm Veil. Lite bord - Mål: 67xVeil. Velg høyde på bordet. Se alle ukeskupp her. Søk etter kleppe bord på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på kleppe bord fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Klassisk serie som ikke går av moten. Vi gjør oppmerksom på at fargene på bord ene kan avvike fra trykkgjengivelse.


Våre egenproduserte bord er fi nert dersom ikke annet er spesifi sert. Gjelder ikke hvite bord. Sofabord som er designet og tilpasset ditt hjem. Med sine forskjellige overflater og farger skal du lett kunne finne en som passer din stue. Finnes i flere farger!


Et tøft bord hvor bordet er oppdelt i fire deler, og med rustikk gran som er nedfelt i platen. Et stort og vakkert bord som passer både hjemme eller på hytta foran peisen. Hos Chilli finner du Bord i høy kvalitet til god pris – fra 3kr.


Stort sortiment av Bord i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett. Vi tar forbehold om feil i priser , bilder og teknisk informasjon.


Kleppe bord pris

Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk. For at du som kunde skal være trygg på at du betaler riktig pris på det tidspunktet du betaler ditt nye bord , har vi innført prisgaranti.


Velkommen til en trygg og hyggelig handel! Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Kleppe bord pris

Sverige, Finlan Danmark og Island. Vi har som mål å benytte miljøvennlige materialer, og målsetningen er hele tiden den samme: å levere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Våre feritid sett, Tv benk eller bord er karakterisert ikke bare av kvalitet, men også av konkurransedyktig pris.


Kleppe Møbelfabrikk AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg