mandag 19. desember 2016

Lampetter stue

Lampetter stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Skap herlig belysning og komplett innredning med vegglamper. Velg blant et bredt utvalg av vegglamper til alle typer rom fra Lampehuset. Med vegglamper fra Bohus ser rommet raskt større ut, samtidig som de er plassbesparende da de kun opptar plass på veggen. Se alle våre vegglamper her. Supplere med vegglamper og gi rommet en lysende innredningsdetalj.


Vi har flere forskjellige modeller å velge mellom. Med en veggspotlight kan du vende lyset dit du ønsker og belyse gjenstander eller møbler på en effektfull måte. Den kan også gi perfekt leselys når du plasserer den over yndlingsstolen i stua.


Lampetter stue

Her finner du et enormt utvalg av ulike stiler og former. Alle vanlige vegglamper (med utbyttbar lyskilde) kan gjøres om til en LED-vegglampe: det er bare å sette inn passende LED-lyskilde. Lamper i krom og gips er svært moderne. En rund vegglampe i opalglass er både tidløs og vakker. I stuen kan man ha bruk for forskjellig belysning, du har derfor her mulighet for å søke på leselys, stemningslys eller takbelysning.


Når det skal velges belysning til stuen er det som oftest flere behov som skal dekkes. Tenk derfor på å få frem fire til fem lamper omkring sofaen, og velg lamper alt etter ditt behov, steminngslys. Dersom du skal pusse opp stua , er det lurt å tenke lamper allerede tidlig i prosessen.


Da kan du planlegge plasseringen av lyspunktene, og få minst mulig synlige ledninger. Men det finnes selvsagt også muligheter for deg som bare vil friske opp i eksisterende stue uten å starte store byggeprosjekter. Stuen er det rommet i huset som bør ha flest funksjoner når det gjelder lyssetting.


Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys. Start med en hovedlyskilde enten det er innebygde downlights eller en skinne med spotter. Det viktigste er at hovedbelysningen gir god spredning av lys og kan dimmes ved behov.


Stort utvalg av lamper og belysning i alle mulige farger og stiler. Finn lamper til soverommet, belysning til stuen , integrerte lys på kjøkkenet og andre rom på. Ulike rom har ofte svært ulike behov for belysning.


For eksempel krever kontorbelysning ofte et godt og klart lys som man får fra leselamper og bordlamper mens man i stuen ønsker mer dempet belysning fra pendellamper. En vegglampe er en belysning som handler både om fin pynt og praktisk nytte. Du får de i alle mulige varianter, f. Vegglamper blir skrudd fast i veggen. Noen av modellene tilhører en serie hvor du også finner lysekroner. Se oversikt over alle våre vegglamper her.


Lampetter stue

Ny vegglampe for hyggelys hjemme? Finn din nye lampe enkelt hos Christiania Belysning. Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler.


Vi har et stort utvalg av vegglamper til kjøkken, stue og soverommet. Vi har vegglamper som passer ypperlig som leselampe på soverommet eller bak sofaen. Enten du er på jakt etter en vegglampe med moderne uttrykk eller en mer klassisk stil, så finner du din nye lampe fra kjente merkevarer på Lightup. Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke. Hvor højt skal man hænge væglamper?


Helt generelt er det bedst at undgå, at man kan se direkte ind i lyskilden, for ellers kan du risikere at blive blændet, og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg