fredag 30. desember 2016

Bohus pledd

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Sjekk ut Bohus Pledd.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Enkel og billig handel på Cellbes.


Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Telefonnummer er valgfritt. Bedtime Story handler om mer enn å sove godt.


Registrer navn og e-post og vi svarer på din henvendelse så raskt som mulig, normalt i løpet av 1-virkedager (arbeidsdager).

Et pledd varmer hele året, enten det er en kald vinterkveld i sofakroken, eller en kjølig sommerkveld på terrassen eller i hagen. Vi har både ullpled fleecepledd og pelspledd som passer godt både inn og ute. Se vårt store utvalg!


Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din. Hos oss finner du behagelige pledd i forskjellige størrelser, materialer og design. Dette gjør at du enkelt kan finne sofateppene som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.


Vi har mange deilige, lune pledd og sengetepper som du kan slenge over bena eller bruke til å pynte opp sofaen med. I tillegg til å gjøre rommet koseligere, pynter de opp med nye farger og teksturer. Et vakkert pledd over en gammel lenestol, for eksempel, kan forandre rommet mer enn du tror. I likhet med resten av vårt varesortiment, kommer pleddene i et bredt antall design. Med andre ord: her kan du finne et lekkert pledd som, i tillegg til å varme deg, gjør sitt for å skape et lunt og lekkert uttrykk i rommet.


Perfekte pledd på nett. Enten du ser etter å bytte ut det gamle, slitte pleddet i sofaen, eller du rett og slett er på utkikk etter et pledd til sofaen, er det lett å handle hos Princess. I nettbutikken finner du pledd i alle størrelser og farger, og det er enkelt å få oversikt over utvalg og pris. Koselige pledd i imitert pels. Få følelsen av luksus hjemme med et pledd i imitert pels.


Pelspledd er utrolige myke og passer perfekt til kalde høst- og vinterkvelder. Våre pledd i imitert pels kommer i flere farger, blant annet hvit, sort og grått.

Se hele utvalget nedenfor. Skal du fornye stuen? Hos Kid har vi alt du trenger av interiør til stuen. Kjøp pynteputer, pledd , tepper og duker! Se utvalget og kjøp på Kid.


Tekstiler bidrar til å skape en myk og lun stemning i et hvert rom. Enten du ønsker deg et varmt og mykt pledd som du kan slenge rundt deg på kalde kvelder, eller du vil ha et stilig gulvteppe finner du det hos oss. Vi har også et stort utvalg myke og stilige puter til sofaen.


Alle pledd Gjelder f. Tilbudet på utgående modeller gjelder så langt beholdningen rekker. Få de beste tilbudene først!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg