onsdag 14. desember 2016

Gave til venninne som har alt

Med din gave kan vi hjelpe de som trenger det mest - uansett hvem, hvor og hvorfor. Et godt og livreddende alternativ til tradisjonelle gaver. Gaven som redder liv. Støtt oss ved å gi din gave her.


Mer enn 2spennende gavekort.

Gi bort en opplevelse for livet! Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Over hele verden trues dyr av jakt, avskoging, plastforsøpling av havet og klimaendringer. Kjøp et gavekort fra WWF og støtt vårt arbeid!


Vi har gaver som passer til alt. Prøv vår gavegenerator! Julegavetips: Håndkle til venninnen som har alt Et håndkle i seg selv er kanskje ikke verdens mest spennende gave , men om man kjører på litt - og finner et eksklusivt merke, i tillegg til et iøynefallende og sprekt mønster er det den perfekte venninnegaven.


Det er noen som det virker som har absolutt alt , og det å finne gaver til dem er svært vanskelig.

Her er guiden til julegavene til de som har alt , eller som i hvert fall virker som om de har alt. Det er ikke alle menn som har en skikkelig after shave, men tro oss, han kommer til å elske å få dette i gave. Min gode venninne fyller snart år og jeg ønsker å gi henne en fin gave #128147; Men denne jenta har virkelig alt.


Jeg kommer ikke på noe jeg kan gi som hun ikke har fra før eller planlegger å kjøpe. Hun og samboeren har ganske god økonomi, så de har alt de trenger av materialistiske ting og enda litt til. Vi tror allikevel at det er mange måte å forsøke å vise det på, for eksempel gjennom en eksepsjonell gave. På denne siden har vi samlet flere gavetips som kan passe som gave til bestevenninne: Tips!


Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave ? Da finner du kanskje noe smart her – smarte gavetips til deg som er ute i siste liten. Når mamma har nådd 5 har hun kanskje alt. Til hun som har alt , er det vanskelig å vite hva en skal gi.


Enten det er en høytidelig og stor gave eller en mindre mer personlig gave , er det selvfølgelig intensjonen som har noe å si. Gir du noen et bladabonnement i gave , har de glede av det lenge etter at julen er over. Gruble litt på hva som er interessen til den du skal gi gave til.


Det finnes et blad for de fleste. Skal du kjøpe en gave til hun som har alt ? I kategorien gave til henne finner du utvalgte opplevelser og våre beste gavetips til henne.

Uansett anledning, så har vi den perfekte opplevelsen du kan gi i gave til henne. Våre gavekort på opplevelser passer til kvinner i alle aldre, og vil glede lenge og bli et minne for livet. En slik gave er et flott alternativ til en venninne som har alt.


Hva med å gi bort billetter til en konsert med favorittbandet? Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interesserte i, f. Kurs i fotografering, surfing eller et matlagingskurs. Gi en gave som skaper jobber og som utrydder fattigdom!


Du bidrar til at samfunn bygges opp igjen ved hjelp av utdanning og jobb. Dette er noe hun virkelig vil sette pris på og huske for livet. Den som er opptatt av helse kan få et årsabonnement på Puls til 4kroner. Et gavekort på massasje eller spa vil være en ideell gave til bryllupsdagen eller som gave til en veninne.


Opplevelsesgave – den personlige gaven til henne. Det kan være vanskelig å finne en gave til hun som har alt fra før. Dette er en herlig julegave til mor, bestemor, far eller søster – eller en venninne , for den saks skyld… Eller kanskje bestefar eller bror? Bytter du gaver med venninnene dine? Vi i Prisguiden hjelper deg å finne de små julegavetipsene til dine venninner som ikke trenger å koste for mye, men som garantert vil være en gledelig overraskelse under juletreet.


Har du fremdeles problemer med å finne riktig gave , har vi samlet sammen tips på gavekort som er gøy å gi bort. Julen kommer hvert eneste år, og mange sliter med å finne ut hva man skal kjøpe til sine kjære. For å gjøre julegaveshoppingen enklere i år har vi funnet gaver som enhver kvinne vil sette pris på. Den store bonusen er at alt kan kjøpes fra sofaen, og du kan unngå lange køer på kjøpesentrene! Her finner du julegave til henne: 1. Skriv det på et kort og forklar at du har gitt en trengande et lyspunkt i livet.


Det er gaver som gir meining og grunn til ettertanke for den som har alt. Ofte kan det være litt vanskelig å finne fine gaver til under 2kr, men det er langt fra umulig! Eller hva med katteputer, iskremputer eller cupcakesputer (nam :D)?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg