tirsdag 27. desember 2016

Retro stålamper

Retro stålamper

Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. Her finner du alle aktuelle tilbud. De aller beste tilbudene. Kjempe stilige retro stålamper i gull til salgs!


Retro stålamper

Ny eller brukt Brukt. Nydelig retro stålampe. I messing eller chrome eller lakkerte. Alle virker som de skal og har spor etter år på nakken.


Bildene i annonsen er nummerert med lampenummeret: 1. Blank messing gulvlampe med gitter. Klypefunksjon for heving og senking av lampehodet. Belid messing gulvlampe.


Retro stålamper

To stålamper med fine detaljer og skjerm 500kr per stk. Dette betyr at vi har norges største utvalg i billige gulvlamper og stålamper på nett. Er det likevell en gulvlampe eller stålampe fra en av våre leverandører du mangler, kontakt oss gjerne! Vi kan fremskaffe alle gulvlamper og stålamper fra Herstal, Philips, Halo tech samt de andre mange leverandører vi har.


Klassisk og minimalistisk RETRO gulvlampe. Gulvlampen RETRO gjør ære på navnet sitt. Den minimalistiske, men eksklusive aluminiumslampen føyer seg elegant inn i rommet og er fleksibel i bruk.


Armen er delvis fleksibel og gjør det enkelt å tilpasse lyset etter behov. Fotbryteren gjør lampen enda mer komfortabel i bruk. Derfor er gulvlamper det mest komfortable tilleggslyset i verden. Det er ikke nok med en taklampe alene. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Skap ønsket atmosfære og belysning i et rom med en gulvlampe. Velg blant våre gulvlamper av ulike størrelser og design. Se alle vårt utvalg her. Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av gulvlamper til ulike stiler. Finn laveste nettpris her.


Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Det kan være alt fra lekre lamper med dimmer, til lamper i design som virkelig er iøynefallende. Eller så er det kanskje en gulvlampe i messing, i retro stil eller i kobber som lokker? Retro -cool stemning med gulvlamper.


Designet på gulvlampene våre har hentet inspirasjon fra 50-, 60- og 70-tallets klassikere og kombinerer klassisk estetikk med tidens trender. Ny leselampe ved siden av godstol eller sofa? Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler. Derfor har vi et stort utvalg av nattbordslamper, taklamper, stålamper og gulvlamper. Dette gjør at du garantert vil finne lampene som passer dine rom, din stil og dine behov.


Om du er på jakt etter en fargerik lyskjede eller morsom lysboks, så burde du også ta en titt på vårt utvalg av dekorasjonbelysning. Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus. Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den rette lampen.


Lave priser og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg