tirsdag 6. desember 2016

Hadeland glassverk åpningstider jul

Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Velkommen til en hyggelig handel!


For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Miles Åpningstider i butikkene i perioden 01. Glasshytta og Museet har varierende åpningstider og.

I Kokkestua serverer vi varme og kalde lunsj- og middagsretter, og menyene er basert på populære, norske mattradisjoner. Bakeriet byr på nybakte bakervarer i alle varianter, foruten et stort utvalg påsmurte sandwicher og baguetter. Her kan du bevege deg rundt mellom verkstedene og se glassblåserne i aksjon. Se bildekatalogen her!


I forbindelse med utstillingen SYNERGI har Trudy Wiegand designet en egen glass-serie! Forestillingen spilles kl. Planlegger du et besøk til oss i julen ? Christiania Glasmagasin har alt du trenger til julen.


Om du leter etter julepynt eller andre juleprodukter så har vi et stort utvalg.

Kjøp på nett og få rask. Se glass bli til, og prøv deg som glassblåser selv. Vi holder åpent hver dag. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.


Hadeland Glassverk ligger kun en time fra Oslo, i idylliske omgivelser på Jevnaker, i sørenden av Randsfjorden. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Og er du heldig, treffer du på de søte nissebarna som er på besøk, med julegodt i kurvene sine. Vi trekker en vinner verdens fineste julegave, blant våre medlemmer i Kundeklubben, 23. Kjempebra julegalla, Hadeland Kultursal, 22. Og hva jeg skal få med meg av dette? Jeg starter i morgen med Bugge Wesseltoft på Hadeland Kultursal.


Julen nærmer seg og vi begynner å glede oss til julemiddag og julebord. Dekk opp til selskap med et juleservise som gir litt ekstra julestemning rund bordet. Vårt mest populære juleservise er det folkekjære Nisse serviset fra Porsgrund Porselen.

Hver jul dekkes det opp med Nisse serviset i tusenvis av norske hjem. Glassverket er åpent hver dag hele året og de har et variert aktivitetstilbud. Hit kan du komme for å oppleve deres tradisjoner, historie og kultur, samt se det siste innen trender og design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg