mandag 26. desember 2016

Gullfarget bestikk

Stort utvalg av restaurantbestikk. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Med et bestikksett fra IKEA får du kniv, gaffel, spiseskje og teskje i samme stil, og til en god pris. Bestikk til alle måltider. Vi har også matchende. Sett et elegant preg på bord-pådekningen med dette vakre bestikksettet fra Bloomingville.


Pynt opp hverdagen og festbordet med lekkert bestikk ! Bris bestikksett er designet med inspirasjon fra den norske naturen og det skandinaviske uttrykk. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Kan vaskes for gjenbruk (ikke oppvaskemaskin).


Gullfarget bestikk

Gullfarget plastbestikk til hverdags og fest. Inneholder: - stk gafler (cm) - stk kniver (1cm) - stk skjeer (1cm) Merk størrelser (noe mindre en vanlig bestikk ) Ikke anbefalt til bruk i kokende vann, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Her finner du billige bestikk i unik design i mange forskjellige farger som passer både til hverdags og til fest.


Alt fra gull og sølv til svart, kobber og messing. I tillegg til å være praktiske og å ha en spesiell stil, gir bestikket et viktig inntrykk på bordet. I tillegg til vanlige gafler, kniver og skjeer har vi kaffeskjeer, salatbestikk og annet spesialbestikk som matcher. Restaurantutstyr til bra priser!


Gullfarget bestikk

En kniv, en gaffel og en skje i matt, rustfritt stål. Ja, send e-mail med tilbu stiloppdateringer og spesielle invitasjoner til salg og events. Encore bestikk i rustfritt stål fra Erik Bagger, gullfarget eleganse i deler. Salatbestikk i gullfarget metall som gjør salaten ekstra festlig.


Lengde: 2mm Emballasje: Gaveeske. Dekorativ og praktisk bestikkholder i gullfarget metall Høyde 14cm Diameter 11cm. Sett med bestikk -delere i gullfarget , rustfritt stål fra Riviera.


Nyt forfriskende drikke fra våre kopper og krus. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Moderne og stilrent, gullfarget bestikk fra Erik Bagger. Her finner du trendig gullfarget bestikk som Diamon men også Silhuett-serien i rustfritt stål med myke former, samt vårt klassiske Sonja- bestikk.


Eukalyptus dufter nydelig og setter et friskt preg på borddekkingen. Bruk eukalyptus til å lage dekorative serviettringer, eller legg den i små formasjoner rundt omkring på festbordet. Pssst… De grønne bladene gjør seg ekstra godt i kombinasjon med levende lys og gullfarget bestikk. For mange representerer svibler selve duften av jul.


Slik måler du: BYSTMÅL Mål rundt kroppen over bystens kraftigste ste helst med BH på. MÅL UNDER BYSTEN Gjelder BH og måles runddt kroppen under bysten. Det glatte og minimaliatiske designet gir bestikkets figur en herlig linje. Et allsidig bestikksett som holder høy standard! Materiale: Rustfritt Stål.


Settet finnes også i en gullfarget variant. Perfekt som startpakke, inneholder deler. Komplett med gafler, kniver, skjeer og teskjeer. Reinsdyr i gullfarget metall, 2-pk Beregnet levering 18.


Gullfarget bestikk

Reinsdyrene i Victoria-design er i støpt metall og belagt med gullfarge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg