fredag 16. desember 2016

Oppussingsprogram tv2

TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Fristen til å søke som deltaker i oppussings- programmet har gått ut. Programmet har premiere 14. Vi søker fire par som vil være.


Jeg fatter ikke at noen kan leve i rommene etter oppussingen, uten å måtte pusse opp rommet på nytt etter innspilling. Klaus Sonstad leder nytt oppussingsprogram. Fire spente par flytter inn i hvert sitt nye hus.


Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. De hjelper oss å huske deg og dine valg her på TV3. Har du et rom du skulle pusset opp eller en hage som trenger et løft? Oppussingsprogram der Kjersti Bergesen, snekker Stein Gullaksen, maler Einar Nilsson og designerne Simon Davies og Jon Eliasson får frie tøyler til å pusse opp ett. Det blir strabasiøse turer med fraktutfordringer og soving i telt, og du vil se hvordan de forvandler et middelmådig feriested til en perle midt i vill og vakker natur.


Se opp for et eksotisk og barskt oppussingsprogram som inspirerer, motiverer og underholder. Eventyrlig oppussing – torsdager kl. Serien går ut på at fire par skal forvandle hvert sitt helt nye hus til et hjem, heter det fra TV 2. Tid for hjem er mitt favoritt interiør- og oppussingsprogram. Husene de får er helt tomme, og de må selv bestemme hvordan ba kjøkken, stue og soverom skal bygges og innredes, skriver kanalen. Er du glad i oppussing?


TV søker engasjerte par til nytt oppussingsprogram. Jeg digger forresten sånne programmer! Hilde Hummelvold fra før er best i klassen på den slags programmer ser dette ut som et meget intressant program! Hvis det er gjentagende og du tydelig ikke liker det, er det en uting. Om det er en engangsforeteelse som like ofte går ut over andre.


TV Mobil, TV Skole og OB Team. Norges mest eksotiske oppussingsprogram er tilbake - mer spektakulært enn noen sinne! Hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen er igjen klare til å gi deg hakeslepp med guddommelig natur og geniale overhalinger.


Få Kjersti Bergesens beste. Stuen ble noe helt annet enn det han. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.


De husene som jevnes med jorden er hus som har for store skader til at det kan reddes. Snekker Otto Robsahm er forgrunnsfigur i serien og har som formål å hjelpe familier som ikke har klart å gjennomføre sine oppussingsprosjekter på egen hånd. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Jenter på hjul: Charlotte Mohn leder med en kjent gjest i hvert program. KJente og ukjente steder i hele landet besøkes. Kolonihagen Dokusåpe fra Hjemmets kolonihager på Bjølsen i Oslo.


HUSET TVAina og Martin. Følg vår elleville reise i kampen om drømmehjemmet! Her er vi, Aina og Martin! Vi hjelper deg med å finne riktig hus, og å tilpasse det til livet du og familien din lever.


Finn det huset du liker best her! Vi har også i år fått med oss Oliver Heath, arkitekten fra Brighton. Et bilde til etter gjengen var ferdige. Slik ble det ferdige resultatet!


Se hvilke farger og produkter teamet brukte, se før og etterbilder og bli inspirert av de flinke håndverkerne og designerne. Det blir en ny sesong av det populære oppussingsprogrammet på TV Norge. Du kan ikke kontakte Sinnasnekkern via denne artikkelen, eller e-post.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg