torsdag 22. desember 2016

Beis fargekart interiør

Beis fargekart interiør

På utkikk etter interiør beis? Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft.


Beis fargekart interiør

Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør , f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! I det nye LADY Pure Nature interiørbeis-fargekartet finner du naturlige vakre farger, som passer både til hytta og hjemmet.


BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse. Inspirasjon når du skal male inne. Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning.


Beis fargekart interiør

Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve eller oppstrøk på en vegg med JOTUN Fargeprøve Interiør. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg.


Beis brukes mer og mer på moderne arkitektur og gråtoner er blitt særlig populært den siste tiden. I dette fargekartet gir vi deg alt fra myke, lyse gråtoner til de mer dramatiske og mørke nyansene. Det vil si at det er helt uaktuelt å bruke heldekkende maling. Det som ofte skjer da, er at man etter noen år sitter igjen med et gulnet panel som krever mye oppmerksomhet - i negativ forstand. Vi i Fargerike pleier derfor å anbefale bruk av beis eller en panelfornyer.


Beis er en gjennomsiktig farge, med pigment, som legger vekt på den fine strukturen og aldringen av treet. I vårt fargedkart finner du forskjellige farger beis , fra lyse og brune nyanser nær den naturlige fargen til treet til mer fargerikt i blått, grått, rødt og grønt. Fargekartene er retningsveiledende og fargene kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik.


Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Drømmen om en flott hjem - få inn fargene hjemmet og slipp lyset inn.


Beis fargekart interiør

Bruk de fargene du trives med. Her kan du finne inspirasjon i fargepalettene. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Våre inspirasjonsmagasiner er tilgjendelig i alle byggevarehus som selger våre produkter.


De gir deg kunnskap og inspirasjon til å ta de rette valgene vedrørende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg