tirsdag 6. desember 2016

Liten kommode med små skuffer

Se kommode-utvalget her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Felleskjøpet har et stort utvalg av skuffer fra flere merker, alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kjøp liten kommode hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! En kommode passer inn hvor som helst i hjemmet – på soverommet, på kjøkkenet, på badet og til og med i garasjen. En kommode er kort sagt en ideell løsning for ryddig og smart oppbevaring i hjemmet.


Her finner du kommoder i en rekke ulike design og størrelser, og med varierende antall skuffer.

Med en kommode som passer stilen din, klærne dine og plassen du har, slipper du å rote rundt etter sokker på kalde morgener. Liten kommode med små skuffer. Litt finpuss må kanskje påberegnes. Ellers hel i treverket. En liten og lav kommode er sengens perfekte følgesvenn.


Kommoden har to skuffer og to små skap. Bruk den som et nattbord og ha bøker og magasiner tett ved sengen! Ekstra pluss er det at den har hjul som gjør den praktisk å flytte dit du trenger den. Smal kommode er den mest valgte størrelsen for et barns eller tenårings rom.


Et veldig praktisk valg vil være lav kommode som også fungerer som et rtv bord. De vil jobbe i stua, spisestue, stue. Små skuffer er smart til småsaker, og en liten kommode som denne fra HK Living kan stå oppå en større kommode eller inni en hylle du har fra. Stort utvalg små og store kommoder hos JYSK.


Han blir sittende og stirre på et uvanlig stort skatoll med utallige små skuffer og rom. Geirthrúdur følger blikket hans, liker du skatollet? Den er vaske af for gammel olie også er den slipes af og poleret med rå linolie Dansk møbler design.

Før du skal kjøpe kommode bør du tenke gjennom hvilken kommode som passer deg og din stil. En kommode gjør seg godt på barnerommet, eller til småklær som sokker og undertøy. Har du bruk for en kommode for å få orden på soverommet? Ikke det peneste møbelet i verden, men helt og greit. Vi har mange flotte og spennende kommoder.


Med tilgang til rett oppbevaring kan du lett unngå at hjemmet ditt blir for rotete eller uorganisert. Hos oss finner du et stort sortiment av kommoder i et flertall forskjellige farger og modeller. Uansett om du trenger oppbevaring til viktige papirer, klær eller håndklær kan en elegant kommode komme til sin plass. Romantisk, elegant og liten kommode med tre skuffer i hvitmalt mahogni.


Passer perfekt til entreen eller til soverommet. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. I tillegg har skjenken skuffer - begge med søte, små håndtak som passer flott til skjenkens elegante stil.


En virkelig fin, liten kommode i hvitt i den flotteste franske landstil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg