torsdag 22. desember 2016

Farge håret hjemme

Søk Grå Hårfarge Hjemme. Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven. Handle raskt på nettet. Nyttige tips: punkter du bør lese over før du farger håret på egenhånd.


Vi har snakket med hårekspert Siri Myhre som eier Kutt frisørsalg på Grünerløkka om de verste tilfellene, og hva som er viktig å huske på om man ønsker å gå frem på egenhånd.

Hva er én typisk feil å begå når man farger håret hjemme ? Her er vår guide til hvordan du trygt og enkelt kan farge håret selv. Farge håret hjemme – slik får du fargen til å vare For å få fargen til å vare lengst mulig er det først og fremst viktig å velge sjampo og balsam som er tilpasset farget hår. Selv om fargesjampoer er mer skånsomme, vil all vask fjerne litt av fargen , og da særlig rødfarger. Ikke vær gjerrig med fargen ! Et mellomlangt hår trenger som regel to pakker med farge , mens du til ekstra langt hår kan behøve så mange som tre eller fire, avhengig av hvor tykt håret ditt er.


Slik oppnår du suksess med å farge håret hjemme. Er du klar for kopperrødt hår ?

Fra platinablond til kullsort, mulighetene med hjemmefarging er uendelige. Er det ikke godt at du slipper et frisørbesøk for å skifte hårfarge? Ville ikke ha farget håret hjemme om jeg var deg! Skal du farge håret hjemme ? Ta det med ro, vi hjelper deg. Hos oss finner du et stort utvalg hårfarger som gir fantastisk glans.


Håret bør ikke være nyvasket fordi fettet i hodebunnen funderer som en god beskyttelse mot hodebunnen. Det finnes også tre typer av naturlige hårpigmenter. De mørke hårpigmentet er størst, de lyse er noe mindre mens de røde hårpigmenter er mye mindre. Man bør holde seg til omtrent den fargedybde håret har naturlig, og velge gylne, varme eller kalde nyanser i den fargen man selv er. Mange som begynner å bli grå gjør den feilen at de farger hele håret hver gang.


Har fargen blitt litt blass med tiden, kan du dra den nye hårfargen ut i håret mot slutten av fargeprosessen for å lett friske opp tonen. Når du skal velge farge , se på fargekartet som hører til merket og ikke på pakningen. Velg også en farge som er en nyanse lysere enn den du vil ha.


Resultatet blir nesten alltid mørkere enn du tror, dette avhenger også av kvaliteten på håret ditt. Har du tørt og porøst hår , vil håret trekke mer farge enn et sunt hår. Som tips til seinere hjemmefarginger kan jeg som veteranfarger (år in the process) anbefale deg å farge håret når det har gått to til tre dager siden sist du vasket det.

Da vil fettet i hodebunnen også hjelpe mot sår og tørr hodebunn pga fargen , pluss at det er hysterisk mye enklere å få bort overskuddsfargen som setter seg i. Vil du at håret skal bli lysere enn din naturlige hårfarge kan du følge opp avfargingsbehandlingen med en bleking. Dette er for dyrt, og jeg skjønner godt hvorfor folk velger og farge håret hjemme. Koster det 600kr for en liten stussing, koster det vel myye mer for farging.


Jeg ønsker å farge håret mitt blondt hjemme. Helst gyldent blondt. Jeg har bleke, lyse striper og noen litt mørkere i håret fra før og vil ikke at håret skal få grønnskjær, noen som har tips til en hårfarge jeg kan kjøpe?


Her har dere resultatet mellom 2. Om jeg gjør dette ganger i uka tror jeg nok mye farge forsvinner ganske raskt, og den vil sannsynligvis forsvinne raskere (jeg har jo mange lag med farge i håret , så det tar tid før det synes skikkelig, men MYE farge er allerede borte, og håret føles aldeles ikke slitt).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg