onsdag 30. november 2016

Gjør det selv interiør ideer

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! Kjempe utvalg av magneter bl. Hos oss finner du kraftige magneter i alle varianter og størrelser. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør.


Norges eneste gjør det selv magasin.

Gjør det selv – få inspirasjon og ideer som du kan gjøre selv hjemme. Forny interiør , hagen eller huset – finn de beste gjør - det - selv tipsene her! En blir aldri for gammel for Lego, og heldigvis er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre med disse små klossene. Her har jeg funnet frem små og store prosjekter som alle har sitt opphav i denne geniale danske oppfinnelsen. I oktober-utgaven av KK Living deler hun en rekke tips til enkle gjør det selv - ideer du kan kose deg med i høst.


LES OGSÅ: Tid for å kose seg inne. Nå trenger vi alt lyset vi kan få… men ikke lengt for mye mor lysere tider. Da går vi glipp av denne sanselige årstiden. Det gjelder å nyte tiden.

NO: Enten du er ute etter praktiske løsninger eller litt enkel og sommerlig pynt er det utrolig mye du kan gjøre helt selv. Line Kay er fotograf og interiørstylist, og dessuten KK Livings Kreativ Diva. Hun sitter på utallige gjør det selv - ideer , og deler et knippe av dem med oss! Gjør - det - selv - ideer fra BoligPluss-utfordringen Vi gledet oss til å se hva slags bidrag dere hadde i BoligPluss-utfordringen, og dere skuffet ikke! Vi fikk inn masse flotte, morsomme, smarte og stilige DIY- ideer , og flere av dem har vi allerede nortert oss at vi vil teste ut selv.


Hvis det er det , så gjør henne til en pyjamas. Etter dette, sy i kantene på låsen eller knappene. Og nå er de pene pyjamas fra den gamle bamsen klare. Hun passer ideelt til et interiør i ethvert rom, spesielt i en barnehage.


Uansett om du vil vise fram de framkalte bildene i hjemmet ditt eller gi de som en gave, er våre gjør det selv ideer til bildeholder perfekt for å vise fram alle dine favorittøyeblikk. Fra kreative rammedekorasjoner til enkle origamiholdere, finnes det alltid en ide som passer alle hjem og steder. Har du lyst til å lage en oppslagstavle med stoffoverflate kan det gjøres på to ulike måter. Den første er en klassiker innenfor gjør - det - selv , og er veldig enkel å få til.


Et tau som er helt og går gjennom de to krokene i taket gjør at du enkelt får husken i vater. Som KK Livings kreativ Diva deler hun ideene sine så leserne våre får prøvd seg selv. Gjør søstrenes smykkeskrin mer personlig med unike perlemønster i en herlig forening. Deler på denne siden.


Hjelp for tilgjengelighet.

NO: Hva er vel bedre for å skape en særegen stil, enn å lage møblene dine selv ? Nå som våren har kommet for fult har mange av oss begynt å speide etter nye utemøbler, men det er mye du kan få til helt selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg