tirsdag 20. desember 2016

Secto octo lampe

Secto octo lampe

Trends und exklusive Angebote. Lassen Sie sich jetzt inspirieren! Hier Gutschein bestellen! Sjekk ut Secto Octo Lampe. nach Secto Octo Lampe? Hol dir alle Ergebnisse aus dem gesamten Web.


God belysning setter sitt preg for er helhetlig interiør og skaper trivsel på kontoret. Se vårt store utvalg av lamper i kjent design. Secto lampenes enkle, men interessante former er små rom i sig selv og gjemmer diskret på sin lyskilde som henger inne i skyggen for ikke åt blende, med sitt varme og hyggelige lys. Secto lampene finnes i dag i mange spennende steder som de finske ambassader i Brasil, Pakistan og Kosovo. Hovedkontorene for American Express i Sydney, i Australia.


Har du en bestemt lampe i tankene som vi ikke har for øyeblikket, så ta oss fatt. Vi er autorisert forhandler av Secto designlamper. Secto Design Oy takes the protection of intellectual property rights very seriously.


Secto octo lampe

Vi har ofte Octo lampen i utstillingen og på lager. Ta kontakt med oss for mer informasjon og kom innom for å se denne flotte lampen. Sectos mest kjente lampe er Octo serien - men de har også lansert den helt nye Petite serien som er et flott nytt take på Sectos kjente design. Secto sine lamper er laget av PEFC sertifisert finsk bjørkefinér som formpresses til flak.


Kjøper du en lampe fra Secto får du utover et flott design, et unikt håndverk hvor kvaliteten er i høysetet. Når du kjøper en Secto - lampe følger det med en LED-pære. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Secto octo lampe

Sammenlign tilbud fra Secto Design. Det er ubetinget Octo der er den mest populære lampe i sortimentet, og den har da også modtaget mange designpriser i hele verden, og hænger udstillet mange fornemme steder. Secto skærmene er lavet i Finlan af PEFC-certificeret, finsk birkefinér i bedste kvalitet. Lampe Secto Octo schnell bestellen. Preise finden und vergleichen!


Lampen er laget av PEFC-sertifisert, formpresset bjørk. Velg mellom ulike varianter. Dens grandiøse samt luftige estetikk har allerede gjort denne lampen til en klassiker. Lampen gir et utrolig behagelig og elegant lys som spres ut gjennom lamellene på lampen.


Secto octo lampe

Den er vakker alene, på en rekke med fler eller i gruppe, både i store og. Les tester og omtaler før du kjøper. I et av dem, henger lamellampen i tre ned over et mindre sofabor noe som virkelig ser flott ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg