tirsdag 27. desember 2016

Design din egen wallsticker

Skap en morsom og inspirerende atmosfære på ditt barns rom - Kjøp her! Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Dekorer billig i hjemmet ditt med Wallstickerland.


Kjøp dine wallstickers online her. Vi har et utvalg for enhver smak. Garantert full tilfredshet eller pengene tilbake.

Finn laveste nettpris her. Din wallsticker designes etter dine valg av bredde, høyde, sentrering, farge og eventuelle kommentarer skrevet i kommentarfeltet til venstre. Vil du lave en wallsticker med din egen tekst?


Så er her muligheden for at gøre det uden at det koster en bondegård. Det er kun din egen fantasi som setter grenser for hvordan din wallsticker kan se ut, og derfor får du garantert en helt unik veggdekorasjon. I stedet for å bruke et av dine egne bilder kan du også gå på oppdagelse i vårt motivgalleriet og velge et av våre mange flotte motiver til din wallsticker. Velg blant våre wallstickers med ferdig design , eller design din egen veggdekor.


Uansett hva slags veggdekor du er ute etter så vil du finne det her. Lave priser, rask levering - og INGEN minstebestillinger!

Få laget din egen wallsticker med et portrett av deg eller din familie. Alt du må gjøre er å laste opp ditt bilde, så sørger vi for resten. Det er ekstra leveringsdager for dette produktet. Här har du möjlighet att designa din egen wallsticker.


Det øverste felt til venstre viser kun hvordan din wallsticker ser ud i forhold til valg af teksttype, farve og centrering. Vores designer ligger her efter et stort arbejde i at designe den helt perfekte wallsticker til dig. Du ser prisen med det samme.


Specielle ønsker som forskellige skriftstørrelser, linjerne som skal stå forskudt osv kan sagtens laves. Vi laver firmalogoer, personlige tekster og mm. Lav din egen wallsticker citat. I takt med at flere og flere danskere har wallstickers hængenge på væggene, er det blevet mere populært at designe sin personlige wallsticker med egen tekst for at skille sig ud. Hvis man ønsker at eje et wallstickers citat, som ingen andre har magen til, vil det være oplagt at designe sin egen wallsticker.


Her kan du lage din egen wallsticker. Denne kan festet på vegggen, kjøleskapet, vinduet etc. Lag din egen hashtag og få det som en wallsticker ! Du skriver bare inn hashtag-teksten din inn i feltet nedenfor og legger den i kurven.


Her er det kun fantasien som setter grenser. Høyden vil variere etter lengden på din valgte tekst. Vælg mellem tusindvis af figurer og skriftyper.

I vores online design program Creatify kan du i løbet af få minutter komme i gang med at designe dine egne wallstickers. Hos os designer du selv det hele online i Creatify, og du slipper for bøvlet med at downloade et program til din egen computer. Design dine egne plakater. Eksempel: Hvis du designer en meget bred wallsticker der ikke er særligt høj og vælge 30x30cm, vil det færdige resultat måske kun være 30xcm. Passer din størrelse ikke vil vi tilpasse den prismæssigt, du risikerer derfor en mindre wallsticker end du regner med hvis du bestiller den for lille.


Få lavet din egen personlige wallsticker tekst. Prisen for eget design af wallstickers kan variere bredt, så vi kan umuligt fastsætte en fast pris. Du får en mail retur indenfor 1-dage med pris og billede af din wallsticker så du kan se den inden du bestiller den.


Har du et ønske om at få lavet din helt egen unikke wallsticker tekst? Så kan du bestille det her. Få dit eget ynglings citat op på væggen i lige netop den farve du ønsker.


Se også alle de citater vi allerede har klar til at sætte op.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg