torsdag 29. desember 2016

Lysne panel med klorin

Finn laveste nettpris her. For flere år siden skulle jeg behandle panel som hadde gulnet. Jeg fikk råd om å bruke et produkt som het TREMAX produsert av firmaet Treol.


Glimrende stoff, visstnok, men dyrt. Jeg sjekket innholdsfortegnelsen på flasken og innholdet stemte med lukten. Jeg spraya veggene med ren Klorin , venta i ett minutt før jeg vaska med mye vann og PEP.


Klorin kan benytes på nyoppsatt panel i stedet for luting, for bleking av gammel ubehandlet gulnet panel også. Vakkert og billig løsning. Med med maling, panellakk eller panellut kan du lysne selv de tristeste trevegger og tak. Klorin , skal man da blande den ut, eller bruke konsentrert klor. Vet at det er forhold 1-ved utv.


Lysne panel med klorin

Gulnet panel med skjolder etter bilder og møbler er ikke et ukjent syn rundt i landet. Malingprodusenten har derfor tatt grep, og har nå lansert et 2-i-1-produkt, som kan både lysne og farge panelet i ett strøk. Den nye panelserien gir deg to muligheter: ønsker man å få tilbake den lyse fargen til nytt treverk brukes panellysner. Effektive lysfiltere forsinker i tillegg ytterligere gulning, slik at fargen varer lenge.


Noen er bare beregnet på nytt treverk, mens andre også kan brukes for å lysne gammelt tre. Påføres med rull eller pensel og kan arbeides inn i underlaget med en fille. Ved flere strøk trer trestrukturen frem med dybde.


For god vaskbarhet og større slitestyrke bør flaten lakkeres med klar lakk, olje eller voks. Dette letter arbeidet med å få et jevnt resultat med lite skjolder og en silkematt glans. Dette er nok også en teknikk for de mer avanserte brukerne, mener Berthelsen i Scanox.


Det finnes flere varianter av vanntynnende beiser, blant annet fra Scanox, Jotun og Woca. Notify me of followup comments via e-mail. På plastkannen sto det at den kunne brukes for å lysne allerede. Jeg har forresten bleket hytteveggene mine med Klorin.


Det var Tre -Max fra Trip Trap. Et rom med gulnet panel rund baut kan virke som et uoverkommelig oppussingsprosjekt. Laftinga tok myyyye lenger tid enn planlagt, så veggene i stua hadde fått årringer. Nesten svarte nederst, via et par valører av grått, til fersk furu øverst.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Kan brukes på ny panel for å beholde den lyse fargen eller på gammel panel for å lysne opp allerede gulnet panel. Noen lakker kan tilsettes mer hvit brekkfarge for å unngå gulfarge fra kraftig gulnet panel. Om du ønsker en kraftigere effekt påfører du flere strøk.


For de som derimot vil sette litt farge på treverket er PanelCover en god løsning. Den har en dekkende effekt, uten at den gjemmer bort treverket. Den kan brukes på ubehandlet og tidligere lakkert panel.


Slik blir det når du lysner gulnet panel med panelvoks. Panelbeisen er utviklet spesielt for å gi nytt liv til gammelt panel og kan blandes i flere ulike farger. Vegg og tak: Tyrilin Panelbeis 1Morgenstund. Ubehandlet tre renses grundig med JOTUN Spesialrensgulnet panel. JOTUN Panellakk er utviklet for å gi et fornyet og tidsriktig uttrykk til eldre, gulnet trepanel.


Fyll oppvaskkummen med litt lunkent vann og tilsett dl Klorin. Legg oppi de sure klutene og la det virke en halv time før vannet slippes ut igjen. Gnir du til slutt opp vaskkummen med en klut har du vasket den også (gjelder ikke mikrofiber).


Tips for klorin : Klorin dreper bakterier, virus, og sopp. Dette vil lysne gulvet og gi det et gråhvitt skjær. Det kan hende du må påføre komponent flere ganger, for å få lyst nok resultat. Vær nøye med å påføre luten jevnt, slik at gulvet ikke blir skjoldete.


Før du luter gulvet bør du vaske det godt, gå gjerne ned på kne og skur gulvet godt med en børste. Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Krenking av privatlivets fred. Her har jeg bare spylt bort løst ræl med hageslangen og hatt på litt klorin , som er spylt bort igjen.


Resultatet sees her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg