fredag 16. desember 2016

Farge håret hjemme tips

Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven. Handle raskt på nettet. Oppdag vårt utvalg av parfymer.


Finn en duft som passer deg. Nyttige tips : punkter du bør lese over før du farger håret på egenhånd.

Vi har snakket med hårekspert Siri Myhre som eier Kutt frisørsalg på Grünerløkka om de verste tilfellene, og hva som er viktig å huske på om man ønsker å gå frem på egenhånd. Hva er én typisk feil å begå når man farger håret hjemme ? Hårpleieguide for sunt og vakkert hår. Tips for en vellykket hjemmefarging. Hvis du skal farge hår som er bleket eller stripet, bør du i utgangspunktet dra til frisøren.


Hvis du likevel vil gjøre dette hjemme , må du forpigmentere håret med en rød nyanse før du farger det, eller velge en veldig gylden hårfarge. Farge håret hjemme – slik får du fargen til å vare For å få fargen til å vare lengst mulig er det først og fremst viktig å velge sjampo og balsam som er tilpasset farget hår. Selv om fargesjampoer er mer skånsomme, vil all vask fjerne litt av fargen , og da særlig rødfarger.


Kan man stripe håret hvis man har farget det først?

Man kan stripe alle typer hår , men er håret farget må man bruke blekingsprodukter. Dette fordi det er vanskelig å lysfarge allerede kunstig farget hår. Skal man ha nyansen ton i ton eller mørkere enn utganspunktet, kan man farge tidligere farget hår. Vil du at håret skal bli lysere enn din naturlige hårfarge kan du følge opp avfargingsbehandlingen med en bleking.


Slitt hår trekker til seg veldig mye mer farge enn sunt hår , forklarer Fisher. Det holder ofte å ta overhåret, det er gjerne ikke nødvendig å ta underhåret, sier Fisher. Det samme gjelder striping.


Skal du gjøre det hjemme , trenger du ikke ta hele håret. Ville ikke ha farget håret hjemme om jeg var deg! Les også: SLIK FARGER DU HÅRET HJEMME. Før du setter i gang. Håret behøver ikke være nyvasket, men du bør du ikke ha hatt noe hårolje, eller mye styling i håret før du setter i gang.


Hvis du bleker eller lysfarger håret , bør du ha på deg en hvit t-skjorte du ikke redd for. Du har kanskje selv, eller kjenner noen som har opplevd å få grønnskjær i håret ? Eller kanskje håret ble mye mørkere enn du trodde det skulle bli? Eller at huden ser merkelig gusten ut i den nye hårfargen? Les våre gode tips som gjør hjemmefarging til en langt sikrere affære.


Jeg ønsker en kald brunfarge som ikke er for mørk, heller nærmere lysebrun enn mørkebrun, men er også villig til å prøve kode selv om jeg tror det blir i mørkeste laget.

Et mellomlangt hår trenger som regel to pakker med farge , mens du til ekstra langt hår kan behøve så mange som tre eller fire, avhengig av hvor tykt håret ditt er. Ikke vær gjerrig med fargen ! Håret bør ikke være nyvasket fordi fettet i hodebunnen funderer som en god beskyttelse mot hodebunnen. De mørke hårpigmentet er størst, de lyse er noe mindre mens de røde hårpigmenter er mye mindre.


Det finnes også tre typer av naturlige hårpigmenter. Jeg har veldig lyst å få noen highlights i håret mitt for å få litt mer liv i det. Kom over denne videoen på og syns det var så fin hårfarge. Slik oppnår du suksess med å farge håret hjemme. Er du klar for kopperrødt hår ? Fra platinablond til kullsort, mulighetene med hjemmefarging er uendelige.


Er det ikke godt at du slipper et frisørbesøk for å skifte hårfarge? Tydligen tog många frisörer illa upp av denna videon, mitt syfte med videon var att ge er mina tips och trix, alla har inte råd att gå till frisören. Jag har tyvärr blivit väldigt missnöjd flera gånger som jag nämner och bleker hellre håret hemma än att lägga massa pengar på att göra det på salong. Når du skal velge farge , se på fargekartet som hører til merket og ikke på pakningen. Velg også en farge som er en nyanse lysere enn den du vil ha.


Resultatet blir nesten alltid mørkere enn du tror, dette avhenger også av kvaliteten på håret ditt. Har du tørt og porøst hår , vil håret trekke mer farge enn et sunt hår. Bruk alltid produkter tilpasset håret og fargen din og kur det ekstra godt når du bleker det.


Lises svar på om du bør farge eller bleke håret hjemme er langt og todelt: – Hvis du vet hva slags farge du skal ha og farger det ton i ton eller litt mørkere, ingen fare. Hvis du skal lysne håret , ta en prøvelokk først, og ta med i betraktningen at håret blir tørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg