torsdag 1. desember 2016

Fløyel metervare

Fløyel metervare

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Bli inspirert av våre kolleksjoner. Metervare - Alltid mange varianter. Det er fløyelen som gir den gode følelsen når du berører det lett med fingertuppene. Fløyelsstoff er synonym med kos og varme.


Fløyel kan også være fargesterkt og glitrende. Det er derfor anvendelig i så mange sammenhenger. Gardinstoff i metervare. Hos JYSK finner du et stort utvalg gardinstoff i metervare til lave priser.


Velg mellom gardinstoff med barnemotiv, ensfarget gardinstoff, mønstret gardinstoff, eller velurgardinstoff. Gi hjemmet ekstra julestemning i år med mye fløyel ! Hos Rusta finner du tøy i metervare som du kan anvende til å sy egne putetrekk, duker og gardiner etter din smak. Våre fløyelsstoffer finnes i forskjellige farger og er perfekte for kommende syprosjekt. Nervøs fløyel kalles også nervøs velour eller nervøs chenille. Det er en rimelig strikket metervare i 1 polyester med stretch.


Den rakner ikke i kanten og kan dermed bare klippes til. Fin til både duk eller putetrekk, gardinger, kostymer mm. Kraftig, tykk og matt fløyel av 1 bomull produsert i Tyskland.


Fløyel metervare

Den fineste og beste kvaliteten av fløyel som finnes til lands. Buna gardiner, sengeteppe, møbel, bekledning er blandt mange andre bruksområder for denne fantastiske fløyelen. Vi selger stoffene som metervare og alle prisene vises per meter. Du kan alltid finne inspirasjon til det neste store prosjektet ditt i butikkene våre eller her på nettsiden vår.


Den er spesielt godt egnet til å bruke til duker, men også anvendelig til for eksempel utkledning og innredning. Vår nervøse fløyel er også lett å vaske og tørker raskt. Overflaten fremstilles ved at ekstratråder veves inn i en grunnveving, slik at de danner løkker, som deretter kuttes opp, børstes og klippes til jevn høyde. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.


Fløyel metervare

Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Alltid gode tilbud og rabatter. Cellbes på Internett og på postordre! Ensfarget fløyel gjør rummet eksklusivt, mykt og hjemmekoselig på samme tid.


Myk fløyel med fin glans. En god basis, helt enkelt! Materiale: 1 bomull. Størrelse: Bredde 1cm. Oppgi lengde ved bestilling. Fra Home of textiles 40.


Fløyel metervare

En myk kvalitet med god fall som kan brukes til å trekke om møbler, til gardiner og også til pene jakker. Nettbutikk og fysisk butikk med stort utvalg av jersey, designstoff og merinoull - knappepresser og symaskiner. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg