mandag 19. desember 2016

Listverk sødra

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har det du trenger. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Maxbo har alt av listverk.


Listverk sødra

Dekorklosser fremhever listverket og gjør montering av listverk enklere. Fotlist Ideal produsert av førsteklasses amerikansk rød eik. Ideallist eller også kalt parkettlist er tykkere i bunn og egner seg derfor.


Ramme det inn med en bred og dekorativ list! Lister er kronen på verket, og gjør rommet komplett og elegant. Glattkantlist ferdig hvitmalt utført i fingerskjøtet kvistfri furu.


Egner seg ypperlig til. Et konsern innen produksjon, markedsføring og distribusjon av interiørtre for hjem og offentlige miljøer. Produksjonen leveres via byggevarehus til sluttbruker og.


Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Södra är den största aktören i Sverige mot svensk bygghandel och har ett brett sortiment av träprodukter för byggnation. Profilert taklist fra Södra Interiør som skapet et klassisk, men samtidig et moderne uttrykk på din eiendom.


Listverk sødra

Lister forsterker inntrykket Våre lister Vi oppdaterer vår web side og ber dere derfor laste ned vår listverksbrosjyre under nedlastinger. Det finnes forøvrig et stort antall profiltyper på markedet som ikke er angitt i standarden. Listverk lakkert Produsent: Södra Interiör. Målene forutsetter en trefuktighet på. Det finnes i dag et stort utvalg ulike lister tilpasset forskjellige stilarter og byggeskikker.


Glatte standardlister med et modernistisk uttrykk og profilerte lister som tar deg tilbake til fordums arkitektur men samtidig passer inn i et moderne hjem. Hos MAXBO finner du et utvalg av taklist til overgangen mellom vegg og tak. Kjøp lister på nett eller i butikk. Stiltre har i samarbeid med bygningsvernkonsulent Jo Sellæg utarbeidet serier med listverk innenfor forskjellige stilarter i norsk byggetradisjon. Innenfor stilartene rokokko, klassisk, sveitser, jugend og nyfunkis vil du finne produkter som passer til hverandre.


I tillegg til standard profiler lager vi også spesielle profiler etter eget ønske. Derfor har vi lister for å dekke alle behov og gir deg mange muligheter når det kommer til å velge profil og overflatebehandling. De kan monteres ved gulv, loft, midt på væggen og omkring vinduer og døre. Behovet for forskellige lister er stort og Södra har et spændende udbud.


Til sparkling av malt listverk. Merkenavn, Södra Interiör. Har brukt profilerte lister til tak- og fotlister, så kjekt om det er noko som gir ein fin skjøt(taklister er ikkje monterte enda).


Listverk sødra

Har listverk frå Sødra ellers, så kanskje greit om det er samme fabrikant. Møbelsnekkar med hjarte for custom- løysinger og høgtalarar. Sødra Interiør AS GLATTKANTLIST 15X1UBEHANDLET 90. Glattkant er en 4-sidig glatthøvlet list med mange bruksområder, som f. Buede og elegante linjer.


Farger som spenner fra det diskrete til det markerte. Gnistrende flott finish og spennende kombinasjonsmuligheter. Finis representerer noe helt nytt innen listverk , og gjør listene til aktive interiørdetaljer i den moderne boligen.


Listverk sødra

Bak markedets mest elegante lister står den anerkjente designeren Hareide Design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg